Дая поиска прошка от Данчо. Направи го на маймуна

Надя отказа да иска извинение от групатаНадя отказа да иска извинение от групата

Дая поиска прошка от Данчо. Направи го на маймуна | StandartNews.com

Чаровната актриса Даяна Ханджиева продължи да прави фокусника Данчо от Габрово на маймуна. След като седмици наред тя открито флиртуваше с общинския съветник, който накрая й призна, че е влюбен в нея, Дая скочи в прегръдките на пилота Петър, когото жените във фермата гледат с влажен поглед и наричат Аполон. Снощи продукцията отправи предизвикателство пред играчите, давайки им възможност всеки от тях да поиска прошка от човек, когото е наранил. Дая веднага падна на колене пред Данчо, за да му се извини, че го е изоставила.

„Искам ти прошка за обърканите ни отношения. Аз се обърках, обърках и теб. Съжалявам, че те поставих в неприятна позиция и ти причиних кофти емоции“, каза Даяна на Данчо, чиито очи отново се напълниха със сълзи.

„Дала съм му сигнали, които не съм искала да изпращам. Явно проблемът е в моя телевизор. Много ми е трудно да се извинявам, но поисках прошка, защото има за какво“, заяви Ханджиева на зрителите.

Калоян мъжки се извини на адвокатката Милена, след него същото направи и Мария. Първоначално и двамата бяха настроени срещу устата юристка, но впоследствие оцениха като емоционална и  интелигентна.

Единствено пчелата-майка на стопанството Надя вирна глава и каза, че не дължи никому извинение за нищо. Не била безгрешна, но нямало да иска прошка.

Довечера на арената излизат Милена и Хепи Ванче, за която това е трети дуел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай