Cupffee – иновативната ядлива вафлена чаша за кафе

Продукт, който е 100% екологична алтернатива на традиционните пластмасови и хартиени чаши

Cupffee – иновативната ядлива вафлена чаша за кафе | StandartNews.com

Cupffee стартира с амбицията да се бори срещу един проблем в световен мащаб - генерирането на огромното количество пластмасови чаши за еднократна употреба. През 2014 г. Мирослав Запрянов възражда стара своя идея и с подкрепа от приятели започва да я разработва и усъвършенства, докато не постига целта си – ядлива чаша с уникални характеристики. Фирмата започва чрез влагане на лични средства с малко производство на 36 квадратни метра с 3-ма човека и 100 чашки дневно. Малко по-късно Саша Безуханова и Светозар Георгиев, бизнес ангелите на Cupffee, припознават мисията и визията и се включват като инвестират средства, съвети и експертно мнение, с което спомагат на компанията да привлече стабилен производствен и административен екип и да изгради безупречни маркетинг и сейлс стратегии. Днес, в края на своя Start up период, Cupffee работи във фабрика на 3600 м2 и има напълно автоматизирано производство с капацитет 2,5 милиона чаши месечно.

Пазарът и перспективите за Cupffee винаги са били огромни. Продукт, който е 100% екологична алтернатива на традиционните пластмасови и хартиени чаши за еднократна употреба, патентован и единствен в света с такъв производствен капацитет, има много бъдеще. Реално конкуренция съществува, но има пазар за всички. Благодарение на добре изградената ни дистрибуторска мрежа днес Cupffee продава на 6 континента, в над 40 държави. Пазарната експанзия е естествен процес за всяка компания. Но какво по-хубаво от това клиентите сами да те търсят, преди дори ти да си се свързал с тях.

Cupffee е продукт с добавена стойност за клиента. Вафлените чаши не променят вкуса на кафето, а самите те са вкусни и затова са „бисквитката“ към всяка напитка. Чашите се произвеждат изцяло от натурални и екологично чисти суровини - предимно зърнени продукти. Технологията на производство е специфична и патентована. Машините са специално проектирани и разработени за Cupffee.

Чашите се предлагат в два удобни размера:

  • Cupffee 110 мл. , 14 грама - идеална за еспресо или бързи напитки, с топка сладолед или шоколадов мус;
  • Cupffee 220 мл. , 26 грама - перфектно подхожда на капучино, бял/черен, горещ шоколад или чай.
  • Cupffee е новото предложение за интелигентния консуматор, който съзнава нуждата от промяна в глобален мащаб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай