Чудо! Щерката на наш култов депутат шашна Бекъм

Дъщерята на Румен Христов с шеметна кариера

Чудо! Щерката на наш култов депутат шашна Бекъм | StandartNews.com

Топмоделът Мила, която е дъщеря на лидера на СДС Румен Христов, украси основната корица на португалския Vogue и така стана първата българка върху основна корица на най-престижното модно списание. Vogue Portugal е в Топ 10 в световната класация на изданията, но минава за най-креативното с нетрадиционните си корици.

Г-ца Христова отдавна е пробила като световен модел, но с Vogue, тя успя да направи „голям шлем“ от начални страници на списания – Harper’s Bazaar, Elle, Numero, L’ Officiel.

Самата Мила е повече от щастлива от големия престиж да бъде №1 на подобно престижно издание, с нея са горди и родителите й и особено майка й - Жана. 

За престижната фотосесия, момичето е било подготвено от 11-членен екип. "Само гримът и прическата отнеха четири часа.  Най-трудно се справиха с косата ми, защото стилистът изискваше тя да има необичайна форма. Визията ми беше тотално различна от всичко, което съм снимала до момента – с космически елементи.", споделя Мила пред Епицентър. 

След фотосесията отидохме до редакцията на Vogue, където бях топло посрещната от главни редактор София Лукас, с която имахме много стойностен разговор.

Редакцията на списанието в Лисабон е в старинна сауна. Съхранили са много елементи от стъкло и части от стар басейн. Доста разчупен вътрешен дизайн“, разказва Мила как се е случил големия пробив.

Красавицата започва кариерата си на модел едва след като получава солидно образование в Лондон. Г-ца Христова завършва  Lancing College, частно училище в Топ 15 на най-добрите в Англия.

В нейния клас учи синът на легендата  Дейвид Гилмор от Pink Floyd. Фактът, че е изучавала  драма, и дори е държала матура по театър, много й помага както в изявите на подиума, така и за филмите, в които се снима.

Комбинацията от красота, ум и кариера й отваря вратите за най-престижните частни клубове в света - Loulou's и Arts в Лондон, където за членство се чака с години дори от милиардери, а Мила е пълноправен член и на двата. 

Дъщерята на Румен Христов познава лично Дейвид Бекъм, с когото се срещнала на парти на списание Love. Тя била изключително очарована от непринудения начин, по който са си поговорили.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай