Честито: Линдзи Лоън се сгоди /Фото/

Актрисата има връзка с финансиста Бадер Шамас от около две години

Честито: Линдзи Лоън се сгоди /Фото/ | StandartNews.com

Линдзи Лоън се сгоди за приятеля си, финансиста Бадер Шамас. 35-годишната актриса и певица, позната с ролите си във филми като "Капан за родители", "Шантав петък" и "Гадни момичета", лично оповести добрата новина в социалните мрежи.

"Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще", написа в Инстаграм Лоън, публикувайки снимки с годеника си, на които се вижда пръстен с диамант на Хари Уинстън.

Линдзи Лоън има връзка с финансиста Бадер Шамас от около две години. Шамас е високопоставен служител на банка в Дубай, където актрисата и певица живее от седем години. Двамата пазят връзката си далеч от публичното внимание и Линдзи е споменавала мъжа до себе си съвсем бегло в други постове. Двойката живее в Дубай, където Лоън пребивава през последните 7 години.

Това не е първият годеж на Линдзи , макар и никога да не се е омъжвала. Известно време беше сгодена за руския бизнесмен Егор Табасов, преди двамата да се разделят през 2017-а. По-късно тя сподели, че руснакът е бил агресивен и е упражнявал физическо насилие срещу нея.

Почитателите на Линдзи Лоън скоро ще могат да я гледат във все още неозаглавена продукция на Нетфликс, в която си партнира с актьора и певец Чорд Оувърстрийт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай