Честито: Ева Веселинова роди близнаци

Видях сърцето си извън тялото ми, каза щастливата майка

Честито: Ева Веселинова роди близнаци | StandartNews.com

Ева Веселинова тайно е родила близнаците си в началото на април. Това разкри самата тя в социалните мрежи.

"Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот. Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав", пише Ева в Инстаграм.

Както вече стана ясно, Веселинова е щастлива майка на момче и момиче. Тя обаче все още пази баща им в тайна. Наскоро разкри единствено, че партньорът й е млад, красив българин. 

"Той е прекрасен мъж - работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат", споделя Ева в интервю.

Според най-новите слухове, бебетата са разнояйчни, а това се случва основно при деца, които не са заченати по естествен път, а са плод на изкуствено оплождане. Твърди се, че забременяването й не е станало лесно, затова се е наложила намесата на специалист по асистирана репродукция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай