Черната Златка с нова любов

Плеймейтката проговори за раздялата с фитнес инструктора

Черната Златка с нова любов | StandartNews.com

Златка Димитрова разкри, че отново се носи на крилете на любовта. Плеймейтката обаче отказа да издаде подробности за новия мъж до себе си и е решила да пази интимния си живот в тайна, поне засега.

"За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот", заяви Златка в ефира на Нова.

Тя разкри още, че последните месеци от връзката й с фитнес инструктора Кирил Танев са били изпълнени с лъжи, криене и ултиматуми.

"Не съм говорила никога за нашата раздяла. Истината е, че някой път трябва да си тръгна, за да бъда оценена. За мен една връзка не може да се гради на ултиматуми, криене и лъжи. Аз не съм такъв човек. С риск да нараня човека до себе си, ще му кажа цялата истината", категорична бе тя.

За връзката си с бащата на отрочето й - Миро, коментира: "Отношенията ни са нормални заради детето. Той винаги е добре дошъл, ако иска да види сина си. Двамата прекарват известно време заедно".

За мъжете Димитрова е научила, че трудно могат да живеят със силни жени, не можели да си потъпчат егото.

"Едно от най-трудните ми решения е да тръгна без да съм била готова. Тръгнала съм си, защото така ми е казало моето сърце – че там не ми е мястото. Аз съм много търпелива, но кажа ли край – е истински край. Започвам да водя една битка между разума и сърцето, а това е най-страшната ми битка. Последната такава победи моето съзнание", споделя Златка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай