Чалгата скочи срещу Луна. Причината

Не я искат за президент

Чалгата скочи срещу Луна. Причината | StandartNews.com

Чалга изпълнителите не искат колежката им Луна да е новият президент на страната. Колкото и да я уважават и харесват като певица, от попфолк гилдията не виждат бившата брадърка на такъв пост. И имат друга визия за държавен глава, пише Марица..

"Всяка жаба трябва да си знае гьола - коментира пред вестника Сашо Роман. - Уважавам много Луна. Но не бих гласувал за нея, нито бих я подкрепил", добави още изпълнителят на "Мой ангеле". Певецът е категоричен, че професиите не трябва да се мешат и всеки трябва да се изявява там, където се е доказал и може да даде най-много, а не да се пробва в нови поприща. По тази причина Сашо Роман няма да застане зад кандидатурата на фолкпевицата.

Подобно е мнението и на голяма част от останалите чалгаджии. Повечето от тях се смеят, когато ги попитат дали биха подкрепили русокосата изпълнителка да влезе на "Дондуков" 2. Повечето фолкпевци са категорични, че колежката им е страхотен певец и шоумен, но е несериозно да се бърка в политиката.

Луна не е президентът и на Кали. Певицата, изпяла вечния хит "4-4-2", не подкрепя кандидатурата на колежката си.

"Лошото в България е, че 90% от хората слушат чалга, ала избират друго. И не си признават, че са чалгари. Луна сама ще си е виновна, че няма да бъде избрана. Песните й не се харесват от всички. За мен не й отиват на възрастта, но това е друга тема", добавя Кали.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай