Братът на Карамазов: Кейт е приятна женичка

Световният сладкар Иван Александров забърква десерт с кисело мляко за световния хайлайф на Уимбълдън

Братът на Карамазов: Кейт е приятна женичка | StandartNews.com

За финала на Уимбълдън в Лондон Иван Александров е подготвил ново меню, в което ще има и нещо българско за десерт – панакота с кисело мляко. Така световният елит, който не пропуска супер турнира на тенис звездите, ще бъде изненадан от специалитета на прочутия сладкар и брат на Владо Карамазов.

Сред зрителите на оспорваните битки на корта са някои от най-известните личности, както от политическия, така и от артистичния елит. А на върха са старшите членове на династията. Самата кралска снаха Кейт е участвала в подготовката на прословутите ягоди със сметана, символ на Уимбълдън. За двете седмици на надпреварата се консумират над 28 000 килограма от специален сорт от плода.

„Отговорността е голяма, ставаме всеки ден в 4 часа, а 5 започваме да работим. Всички ястия се сервират много бързо – за 45 минути трябва да сме приключили“, коментира Александров по Би Ти Ви. „Кейт е приятна женичка – видях я, когато приготви с шефа ми ягодите със сметана. По протокол само той можеше да се доближи до нея“, уточнява маестрото, който не за първи път е сред главните кулинарни герои на кралски събития.   

„Не мисля, че българите страдат от ниско самочувствие. Има доста готвачи българи, вече се завърта колелото“, категоричен е той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай