Брад Пит се пребори за децата си

Американски съдия присъди на актьора съвместно попечителство над наследниците му

Брад Пит се пребори за децата си | StandartNews.com

Американски съдия присъди на Брад Пит съвместно попечителство над децата му в процедурата за развод с Анджелина Джоли, съобщи АФП. Акрисата иска самостоятелно попечителство.

Решението е взето от пенсионирания съдия Джон Удъркърк, който разглежда бракоразводното дело частно, за да бъде избегната публичността. То засяга пет от шестте деца на двойката - най-големият Мадокс вече е на 19 години. То може да бъде обжалвано в държавен съд.

Брад Пит и Анджелина Джоли не са семейство от април 2019-а, но още не са поделили имуществото си. През 2018-а те сключиха временно споразумение за съвместно гледане на децата, без да постигнат постоянно решение. Условията останаха поверителни.

Джоли поиска развод с Брад Пит през 2016-а след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ. Тя го обвини, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син Мадокс, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение към актьора.

Пит поиска съвместно попечителство, а Джоли настоя тя да е основен попечител на децата им, което означава, те да живеят с нея. Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри - Пакс е на 17 години, Захара - на 16, а Шайло - на 14 . Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 г.Анджелина Джоли е на 46 години, а Брад Пит - на 57. Те живяха заедно от 2005 г. до 2016 г. и бяха смятани за най-бляскавата двойка на Холивуд. Брад Пит е осиновил официално Мадокс, Пакс и Захара. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай