Бонка от "Пътят на честта" страда от два развода

Фенове на сериала признават на Галя Александрова, че искат да удушат героинята й

Бонка от "Пътят на честта" страда от два развода | StandartNews.com

Галя Александрова, която се прочу като лошата свекърва Бонка в „Пътят на честта“, се радва на мощна популярност, но с мъжете никак не й върви – поне досега. Актрисата от театъра в Стара Загора страда от два развода – своя и на дъщеря си. Затова комбинацията между личен опит и талант при нея дава повече от убедителен резултат.  Ето какво споделя тя по Нова телевизия.  

„Не беше лесно да вляза в ролята, но с повече концентрация, с вяра и любов към това, което правя като професионалист, успях да пресъздам образа, който стана нарицателен. Навсякъде, където се появя, се радвам на всенародна любов. Хората си правят селфита с мен, разговарят, казват колко много ме обичат. Но също така споделят, че като ме гледат, искат да ме удушат. Добре, че не е така в живота“. След края на снимките звездата е прекарала месец във Варна, но вече се връща в родната Стара Загора, тъй като завесата се вдига.

"В края на миналия сезон беше премиерата на „Осем жени“ – там съм Мами, която не е лишена от провокации, въпреки че не е централен персонаж. Досега имам над 130 роли в киното, театъра и телевизията, а тази е напълно различна. Предстои ми още един нов спектакъл - „Трите изстрела“, криминале по Агата Кристи с режисьор Невена Митева. Там ще бъда кралица Марго. Доста път извървях“, коментира още Галя Александрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай