Какво каза Захарова за българина със сабята

Нашенецът с приятели и кон изнесъл представление пред руското външно министерство, искал да направи предложение на Захарова

Какво каза Захарова за българина със сабята | StandartNews.com

Българин направи истинско представление с шапка, сабя и кон пред руското външно министерство, за да впечатли официалния му говорител Мария Захарова. Тя коментира  в YouTube канала "Соловьов на живо" шоуто на българския журналист Борис Анзов, който искал да й направи предложение. 

„Какво да кажа, вярвам, че мъжете трябва да контролират емоциите си“, отговори Захарова на постъпката на журналиста. Тя добави, че е научила за инцидента "по-късно от колеги и от охраната на сградата", пише Лента.ру.

На 13 март българският журналист Борис Анзов беше задържан пред руското външно министерство в кавказка национална рокля и с играчки оръжия. Заедно с него бяха задържани 26-годишен грузинец, 44-годишен украинец и 20-годишен жител на Московска област. Те представиха спектакъл с ансамбъл в национални кавказки дрехи и шапки, с играчки картечници, по-лек пистолет, сувенирни саби и камшик. 

Задържаха български журналист в Москва

Един от мъжете беше на кон. След ареста българинът заяви, че иска да направи предложение на официалния представител на външното министерство Мария Захарова. В Instagram Анзов обясни представянето си с желание да поздрави Захарова с Международния ден на жената.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай