Бизнес драмите на Ивайла Бакалова

Пере ли "Мис България" 2001 парите на Весо Брадата

Бизнес драмите на Ивайла Бакалова | StandartNews.com

„Мис България 2001” Ивайла Бакалова върти 11 фирми - бившата топ моделка се е превърнала в крупна бизнесдама и през ръцете й минават милиони левове. Красавицата от Варна основава  първата си фирма още през 2007 г. с капитал от 5000 лева и съдружничка Ина Димитрова. Тя е за недвижими имоти. На следващата година бившата половинка на бизнесмена Румен Гайтански – Вълка е основала нова фирма, отново за недвижими имоти. Бизнесът й не потръгна особено и заради началото на световната икономическа криза Ивайла реши да замине за Дубай, където отново консултираше клиенти, желаещи да влагат парите си в недвижима собственост, пише "Уикенд".

Някъде тогава започва връзката й с ресторантьора Веселин Денков - Веско Брадата. Ивайла живееше в продължение на няколко години именно в жилището на Брадата в Дубай. Там родната миска също твърдеше, че се издържа от брокерство, но колежки на красавицата се съмняват въобще да е работила в емирството. 

Парите за първите фирми на смуглата красавица са дошли от Румен Вълка, а подкрепата за най-актуалните й бизнес проекти  дошла от Брадата, който държи едни от най-известните ресторанти в столицата дори заряза съпругата си Виктория заради дългокраката красавица. Двамата бяха щастлива двойка, докато преди по-малко от месец не  арестуваха Брадата на „Калотина", когато влюбените гълъбчета се връщаха от поредното си пътешествие по света. Сега всички продължаватда се питат дали Ивайла не пере пари през фирмите си? Защото голяма част от съдружниците на Ивайла са чужденци, които са жители на Литва, Малта, Сейнт Винсент и Гренадини. Според източници на „Уикенд”, Бакалова е само формален собственик на компаниите, а всъщност те са управлявани от Весо Брадата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай