Бившият на Йончева я изхвърлил от общ имот

Раздорът между Елена Йончева и вече бившата ѝ половинка се задълбочава

Бившият на Йончева я изхвърлил от общ имот | StandartNews.com

Раздорът между Елена Йончева и вече бившата ѝ половинка арх. Пламен Тодоров се задълбочава, разкриват хора от обкръжението им, цитирани от "Ретро".

На дневен ред вече били разправиите за имотите за милиони, с които евродепутатката се прочу по време на предизборната си кампания за евродепутат.

Бившият мъж на журналистката ѝ е отнел достъпа до лятната им вила в курорта Лозенец, където до миналата година двамата се отдаваха на морска романтика. Кракът на Елена това лято не бил стъпвал в луксозната хасиенда, а мястото ѝ на домакиня вече е заето от новата приятелка на Пламен – неговата значително по-млада колежка Виктория. Самата тя показа в социалните мрежи снимки от вечеринките в двора на баровската вила, където новата двойка не спира да посреща приятелски компании. Йончева побесняла, че в покоите ѝ вече има друга, и с бащата на детето ѝ били в студена война.

Въпросната къща в Лозенец е само част от имотите на Йончева за над 2 милиона лева. Евродепутатката, която получи обвинение за пране на пари, до миналото лято отмаряше инкогнито във вилата, простираща се на 125 квадрати метра, с обширна поляна и изглед към морската шир. Хасиендата има и невероятни зелени градини, които се намират зад самата постройка, пригодени за летни партита. Също като другите имоти на Йончева и къщата в Лозенец е проектирана от нейния бивш любим, който се погрижил и за изискания интериор в тоскански стил. От снимките на новата му изгора се вижда, че всичко вътре е постарому и тя не е променила нито мебелите, нито разположението им, макар също да е талантлива архитектка.

Че Пламен има авантюра с по-млада колежка, се заговори още в края на миналата година. Няколко месеца по-късно двамата вече не крият връзката си от обществото, както в началото. Преди време в публичното пространство излезе информация, че той и Елена са в изключително обтегнати отношения, а тя дори не искала бащата на детето ѝ да вижда сина им. Йончева и малкият Тео пък живеят под наем в голям и луксозен апартамент в Брюксел, където са концентрирани служебните задължения на евродепутатката от БСП, отбелязва "Ретро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай