Бившият на Анистън изплю камъчето за раздялата

Между нас нямаше драматична раздяла и се обичаме, категоричен е Джъстин Теру

Бившият на Анистън изплю камъчето за раздялата | StandartNews.com

Джъстин Теру разкри защо двамата с Дженифър Анистън са се разделили след две години брак през 2017-а, отричайки слуховете, че е имало драматична причина за края на романса им, пише "Космополитън".

Анистън и Теру започнаха да излизат през 2011-а и раздялата им шест години по-късно беше обект на множество спекулации.

Според слуховете краят на отношенията им е бил предизвикан от двамата, които са искали да живеят на различни места - нещо, което Теру опроверга в ново интервю за списание "Ескуайър".

"Това е история, която в голямата си част не е истина", обяснява актьорът. "Хората създават истории, които ги карат да се чувстват по-добре или опростяват нещата. Цялото това: "Този човек обича рокендрола, този човек харесва джаза… Ама, разбира се!". Това просто не е така. Това е опростяване на нещата".

Теру също говори за отношенията им с Анистън в момента, като обяснява, че въпреки раздялата, двамата са останали приятели. "Не разговаряме всеки ден, но се чуваме. Виждаме се във FaceTime, изпращаме си текстови съобщения", казва Теру.

"Дали ви харесва или не, между нас нямаше драматична раздяла и се обичаме. Искрен съм, когато казвам, че ценя приятелството ни. Не може да не сме заедно и пак да си носим радост и приятелство. Щеше да бъде загуба, ако не бяхме запази отношенията си, поне лично за мен", добавя той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай