Бившата на Мъск отново бременна? Той ли е бащата? /Фото/

Граймс предизвика спекулации със снимка в Инстаграм

Бившата на Мъск отново бременна? Той ли е бащата? /Фото/ | StandartNews.com

Ново изображение, което Граймс сподели в Инстаграм профила си, предизвика разгорещен дебат сред феновете на алтернативната певица - очаква ли Клер Буше (както е истинското й име) още едно дете?

33-годишната изпълнителка публикува анимирана своя снимка – с наедряло коремче, което накара множество нейни последователи да смятат, че изпълнителката очаква ново бебе.

"Кралицата е бременна", написа фен на певицата към кадъра, като коментарът му получи стотици харесвания.

Снимката напомня за бременността на Граймс с първото й дете - X Æ A-Xii, което тя има от бившия си партньор Илон Мъск.

Граймс не е отговорила на нито едно от въпросите към нея в социалната мрежа, а представителите на певицата не са отговорили на запитването на Page Six дали наистина очаква бебе.

Граймс и 50-годишният Мъск посрещнаха появата на бял свят на момченцето си през май 2020 г., след като излизаха в продължение на две години, припомня ladyzone.bg. През септември 2021 г. основателят на SpaceX ексклузивно потвърди пред Page Six, че двамата са се разделили. 

"Ние сме полуразделени, но все пак се обичаме - виждаме се често и сме в страхотни отношения. Най-вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да бъда предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната е предимно в Лос Анджелис", коментира тогава Мъск.

Въпреки че Граймс и Мъск вече не са двойка, това не попречи на феновете да се запитат дали технологичният магнат не е баща и на "новото" бебе на Граймс.

Има много голяма вероятност снимката с наедрялото коремче на Граймс да е по-скоро свързана с музикален проект на певицата, отколкото с нейната бременност, тъй като към изображението тя е тагнала графичния дизайнер и фотограф ChenMan.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай