Бивш на Лили каза коя е голямата й любов

Личо Стоунса разкрива тайните на примата

Бивш на Лили каза коя е голямата й любов | StandartNews.com

"Лили Иванова отдавна не занимава съзнанието ми, да взима колкото си иска пенсия. В крайна сметка всеки сам си отговаря за старините." Така Личо Стоунса, или Илия Караянев, една от големите любови на примата на родната естрада, обяснява ситуацията с пенсионирането си, което се случило скоро.

„Какво ще се занимавам с българска пенсия? За десет и малко години работа шведите ми дадоха 1200 евро пенсия, а като ме извикаха в НОИ, се оказа, че ще взимам 100 лв., които сега сигурно са малко повече. Теглих им една майна и треснах вратата“, със смях разказва ситуацията с пенсионирането си 73-годишният Илия Караянев пред столичен всекидневник.

За 80-годишнината на Лили Иванова през 2019-а МС гласува от специалните пенсии за заслуги 700 лв. на певицата. Това можеше да стане десетилетие по-рано, но тогавашният министър на финансите откри, че примата има неплатени данъци за половин милион лева.

„Все пак нали Лили все още пее, какво толкова“, обяснява още Личо.

Илия Караянев-Личо, който е емблемата на град Пловдив, от години не контактува с певицата. А преди време двамата бяха голяма любов. Според един от музикалните ментори на Лили Иванова и неин бивш мъж, Здравко Радоев, с когото са първи приятели, е голямата любов на примата, а не покойният Ванко Пеев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай