Бил Гейтс призна: С Мелинда отдавна не се обичаме

Двамата обявиха развода си с туитове миналия понеделник след 27 години брак

Бил Гейтс призна: С Мелинда отдавна не се обичаме | StandartNews.com

Бил Гейтс и съпругата му Мелинда са живели отделно известно време преди раздялата им, твърди вътрешен човек. Магнатът е казал на приятелите си от голф заниманията много преди двойката да обяви развода си, че бракът им вече е „без любов“.

Източник каза пред „Ню Йорк Пост“: „Бил разговаря с близките си приятели на голф игрището. Той им каза преди известно време, че бракът му е без любов, че е приключил от известно време и те живеят отделен живот.“

65-годишният основател на „Майкрософт“ и 56-годишната Мелинда обявиха развода си с туитове миналия понеделник след 27 години брак. Тогава стана ясно, че Мелинда е започнала да се консултира с бракоразводни адвокати още през октомври 2019 г. Това е по същото време, когато „Ню Йорк Тайм“ разкри, че Бил се е срещал няколко пъти с Джефри Епщайн, който се самоуби в затвора миналата година, докато чакаше съдебен процес относно обвиненията в трафик на секс.

Друг източник каза, че новините за развода на двойката не са „изненада“, тъй като връзките на Бил с Епщайн са били „ядката на раздора“ в брака им.

„Всяко приятелство с Епщайн е ядка на раздора за Мелинда. Няма начин Мелинда да е искала той да прекарва времето си с Епщайн.“

Друг вътрешен човек твърди, че Мелинда се е борила с решението си да се разведе с Бил заради строгата си римокатолическа вяра и се надява да получи анулиране от Ватикана, след като гражданският им развод бъде финализиран.

Бил е запален голфър и според съобщенията през последните месеци отсяда в ексклузивния голф клуб „The Vintage Club“ в Калифорния, където притежава имение, пише БГНЕС.

Източник каза на „Педж Сикс“: „Бил ясно показа, че този развод се подготвя от дълго време, защото е там от около три месеца. Това е идеалното място за него да се скрие от всеки, който иска да го разпитва относно развода му или предполагаемите му връзки с Епщайн.“

Спекулациите се засилиха и около връзката с бившата му приятелка, инвеститорката от Силициевата долина Ан Уинблад, след като съобщението за развод стана факт. Въпреки че се разделиха през 1987 г., Гейтс и Уинблад все още заминаваха на ваканция сами за уикенд всяка година през целия му брак с Мелинда.

В неделя Мелинда позира с трите си деца в първия си туит след обявяването на развода. Майката на три деца публикува съобщение и своя снимка, заобиколена от децата си - дъщерите Фийби на 18 и Дженифър на 25 и сина Рори на 21, за да отбележи Деня на майката.

„Обичам да бъда тяхна майка. Каквото и да означава Денят на майката за вас - ден за почитане на майката, споделяне на спомен или размисъл върху собствената ви устойчивост - надявам се денят ви да е значим“, туитва тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай