Без Дженифър Анистън в киното?

Признава, че е обмисляла отказване

Без Дженифър Анистън в киното? | StandartNews.com

Макар да е една от най-големите звезди, блестящи на холивудския небосклон, неотдавна Дженифър Анистън е била готова завинаги да обърне гръб на киното и да се пенсионира. Преди ден, в свое интервю за подкаста "SmartLess", 51-годишната актриса призна, че през последните 2 години сериозно е обмисляла да се откаже от актьорската професия.

Бившата съпруга на Брад Пит призна, че причината, накарала я да постави под въпрос бъдещето си в шоубизнеса, била участието ѝ в тежък проект, за чиято реализация не е имало никаква подготовка.

Когато най-после приключихме със снимките му, се почувствах така, сякаш току-що бяха изцедили живота от мен. Тогава си дадох сметка, че филмите вече не са онова, което ме интересува най-много", призна Анистън.

На въпроса с какво ще се занимава, ако реши да се оттегли от индустрията, тя отговори, че ще се насочи към интериорния дизайн.

"Обичам го! Това е моето щастливо място, което ме кара да се чувствам наистина добре", категорично заяви в предаването синеоката хубавица.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай