Бащата на Меган я съди, не му дава да види внуците

Томас и дъщеря му все още не могат да се сдобрят

Бащата на Меган я съди, не му дава да види внуците | StandartNews.com

77-годишният Томас Маркъл, баща на Меган, заяви, че ще се обърне към съда, тъй като дъщеря му и зет му принц Хари не му позволяват да се види с внуците си - Лилибет Даяна, която скоро ще навърши два месеца, и двегодишния Арчи. Той сподели плановете си за "близкото бъдеще" в интервю за Fox News, заснето в дома му в Росарито на мексиканското крайбрежие.

„Ще подам иск пред съдилищата в Калифорния за правото да се виждам с внуците си в много близко бъдеще. Арчи и Лили са малки деца. Те не са политици. Те не са пионки. Те изобщо не са част от играта. И те също са с кралска кръв и трябва да имат същите права като другите членове на кралското семейство”, застъпи се Томас за внуците си, вероятно по повод новината, че принц Чарлз възнамерява да лиши Арчи от кралската титла.

Именно връзките с таблоидите е препъни камъкът в отношенията между него и дъщеря му. Томас Маркъл няколко пъти се извини на дъщеря си за контактуване с медиите, отбелязвайки, че „съжалява за това, което е направил“. Той продължава обаче да бъде откровен с журналистите. В ново интервю Томас не само обяви намеренията си да отиде в съда, за да види внуците си, но и разкритикува постъпката на съпруга на дъщеря си - догодина принц Хари ще пусне мемоари.  „Хари няма какво повече да каже. След три сесии с психиатри и Опра Уинфри не знам какво още трябва да каже на обществеността”, каза Томас.

Той намери още нещо да съобщи за медиите за дъщеря си. По думите му Меган като подрастваща е мечтала за слава. Тогава Томас е работил като телевизионен дизайнер на осветление и е получил наградата „Еми” за работата си в сапунената опера „Главната болница”. Той взел Меган със себе си на церемонията по награждаването. Светкавици на фотоапарати, червен килим, фотографи от всички страни. 

„Меган се обърна към мен тогава и каза: „Татко, един ден искам да бъда известна като теб“. Тогава й отговорих: „За мен ти вече си най-важната звезда, в живота има значение само семейството“, отвърнал й Томас.

В интервюто не мина и без споменаването на кралица Елизабет II. Бащата на Меган Маркъл шеговито каза, че ще се радва да види нея и всички членове на кралското семейство по всяко време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай