Азис отсрами панелистите

Владо Пенев и Михаела Маринова се провалиха в първия лайв на „Маскираният певец“

Азис отсрами панелистите | StandartNews.com

Васил Боянов отсрами панелистите в първия лайв на „Маскираният певец“. Азис, който се появи в студиото с коса, оцветена в бяло-сребристо, демонстрира точен поглед и бързи рефлекси. Михаела Маринова, която стана победител като Гарвана в сезон 1 на зрелището, продуцирано от Магърдич Халваджиян, не успя да блесне с хипотези, въпреки че би трябвало да е значително по-наясно с това, което се случва зад кулисите.  Певицата беше специален гост, от другата събота поема титулярката Алекс Раева. Владимир Пенев – наконтен с папийонка, няколко пъти „стреля“ на посоки с имена на негови близки колеги и приятели, между които бяха Теодора Духовникова и Юлиан Вергов. Професор Цонев от „Откраднат живот“ дори изрече името на Лили Иванова – в ролята на Булката. Сред най-смелите подозрения на панелистите беше вече бившият партньор на Зуека - Митко Рачков като Бебето.    

Сред другите заподозрени попаднаха Милица Гладнишка, Мира Янова, Албена Михова, Поли Генова,  Дичо, Деян Донков, Мария, Есил Дюран, Камелия Тодорова, Катерина Евро, Миро, Мила Роберт...                 

Не всички от маските на Кремена Халваджиян обаче бяха равностойни в идеята и качеството в сравнение с тези от първия сезон. Битката 2020 е между Булката, Баба Яга, Мозъкът, Златният, Книгата, Очите, Ангелът, Бебето, Плашилото, Светлината, Хищницата, Макаронът, Палячи, Змията.

Публиката беше с маски, но по-важното е дали мястото на малките деца е в студиото, в което балерините танцуват по прашки, а водещите Зуека и Геро ги гледат изразително.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай