Азарей: Хороскоп на България за 2022 - Юпитер, Дева и числото 6

Токът ще е ахилесовата пета на новото правителство

Азарей: Хороскоп на България за 2022 - Юпитер, Дева и числото 6 | StandartNews.com

Годината на планетата Юпитер, на зодиакалния знак Дева и на числото 6, свързано с Венера според нумерологията

В миналото вавилонците са приели влиянието на определено зодиакално съзвездие за всяка една година. 2022-ра е на зодиакалния знак Дева. Той ще дари хората с такт и съобразителност. По-лесно ще се приспобявате към другите хора, ще ги разбирате и ще им съчувствате. Девата е знакът на служещия, на хигиената и на аналитичната мисъл.

Според древната астрология, когато са били познати само 7 планети, владетел на зодиакалните знаци Стрелец и Риби е планетата Юпитер. 2022-ра ще бъде под негово влияние.

В митологията планетата Юпитер е била смятана за върховно божество, за бащата на боговете и на хората, а така също и за глава на семейството на боговете на Олимп. На Балканите неговото име е Зевс. Той е с индоевропейски произход и означава "Светло небе". За индоевропейците думата "deiuo" буквално се превежда в "дневно сияещо небе". В античната митология думата "Зевс" се свързва с корена на дума - "живот, кипене, оросяване", тоест всичко, чрез което съществува животът.

Юпитер е покровител на човешките общности, на градският живот, както и ревностен защитник на страдащите и молещите се. На Юпитер се покоряват другите богове. Той дава на хората законите и най-общите принципи на живота. Наричали са го също "дарител на живота" и "всепородител". Тази планета покровителства родовата общност при хората, заради което е наречен още и "родови помощник в бедата", както и "оградител" - пазител на човешкия род. В астрологията Юпитер се смята за най-положителната планета.

ОТ НАЧАЛОТО ДО СРЕДАТА НА 2022 ГОДИНА

Благодарение на правилните стъпки, които се предприемат, управляващите ще се стремят към успех. Цените на основните хранителни продукти ще се повишават. Решенията, които се взимат за ресторанти, молове и училищата, ще са подложени на критика поради нецелесъобразност и липса на далновидност. Управляващите и администрацията ще се борят с неприятности. Общественото внимание ще бъде раздразнено от скандали във връзка с посегателствата върху жени и деца.

Въздействието на сагата с COVID-19 ще засегне фирмите, обществото, сдруженията и  туристическия бранш. Общественият морал отново няма да е на завидно ниво. Аферата на виден политик, а може би и на личност от правителството, ще занимава обществеността.

Управляващите ще се стремят да се приспособяват умело в своите дипломатични ходове, за да опазят реномето, престижа и най-вече достойнството на България. Особено критично ще бъде финансирането на големите държавни проекти. Все пак неблагоприятните влияния ще са по-незначителни. Ще се разкрият неуредени отношения във военните споразумения и договори за модернизация на армията, които ще бъдат атакувани от медиите.

Звездите са благосклонни за общото здравословно състояние на хората. Мерките, които ще се вземат от настоящото правителство, ще постигнат удоволетворение сред българското население.

Правителството ще предприема действия за ограничаване на външното влияние, водещо до навлизане на преносители на зарази чрез рестрикции по границите.

Усилията, които ще се полагат от управляващите, ще се увенчаят с успехи. Националната чест и достойнство ще се съхранят,  запазването на мира и добросъседството ще надделяват. Ако премиерът си изпълнява достойно мисията като ръководител и защитник на националната ни историческа и духовна кауза, той ще бъде щастливо възнаграден от народа с голяма почит.

Правителството ще се бори с финансовите проблеми, които засегнаха домакинствата и бизнеса заради по-високите  цени на тока с помощта на успешни антикризисни практики. Рокадите ще създават грижа на премиера. Коалиционните партньори ще са изправени пред много изпитания.

Парламентът ще приеме закони , които ще заздравят демокрацията и ще подобрят народното благосъстояние. Демокрация в своя генезис означава народовластие. Въпреки че  политиците в България и света „копнеят” за меки или твърди форми на рестриктивно управление, за което е подходяща  думата диктатура.

Има надежда да съществува разбирателство в обществото, стига то да не бъде разделяно дори на метър и половина един от друг. На търговците и

финансистите ще им се наложи да проявяват гъвкавост, за да имат добри резултати. Увеличават се шансовете  за социално-икономическа справедливост.

В парламента ще цари разединение, свързано с принципни, етично-морални и финансови въпроси. Възможно е да има тайни договорки между някои депутати. Парламентарните скандали ще са част от ежедневието ни. Социалните идеи ще са водещи при дискутиране на законите. Непопулярните антикризисни мерки, които предприема правителството, могат да предизвикат протести и неподчинение.

ОТ СРЕДАТА ДО КРАЯ НА 2022 ГОДИНА

Народът ще преживее безпокойства, ще се проявяват недоволства. Ние, българите, неколкократно сме затягали коланите. Имаме опит в тази насока. Това ще ни помогне.

Обществото и правителството няма да бъдат в 100% хармонични отношения, но все пак управляващите ще съумеят да отговорят на нуждите и да  постигнат добри резултати.

Негативните тенденции ще са свързани със спад  в търговията и производството. Очаквайте безработица, недоволство, беззаконие и намаляване на доходите. Престъпленията се увеличават, здравословното състояние на хората се влошава. На правителството ще му бъде  трудно да изкара целия си мандат. Вследствие на остри противоречия ще настъпи недоверие към президента и правителството. За управляващите това означава загуба на власт, на уважение и на народна подкрепа. Благоприятните тенденции са свързани с  народното благосъстояние и  обществените финанси.

Гражданите  и чуждестранните  партньори не симпатизират на опозицията, което ще я разпалва да атакува управляващите. Те ще имат поводи за активна опозиционна дейност, което ще им дава някои предимства. Поради взимане на непопулярни мерки правителството няма да бъде обичано и държавните работи не ще имат  успех. Проблемите, свързани с цената на тока, ще са „ахилесовата пета” на управлението.

Законотворчеството  ще е свързано с благоприятни закони и реформи в  търговията.  Писателите и хората на науката може да разработят нови теми и открития, носещи полза на обществото. Ще се открият фалшификации във финансите. Медиите ще атакуват реформата на правосъдната система. Отново ще има скандални разкрития. .

Очаквайте диспути в религиозните и законодателните кръгове. Изоставане в търговията. Не на шега противопожарната охрана ще трябва да бъде на ниво заради отношенията със Северна Македония, където ще тлеят много спорове, а потърпевши ще са  търговията и туризмът.

Президентът ще бъде приеман от хората.

Ще се направят добри инвестиции, насочени към болниците и здравеопазването, като се създават и  благоприятни условия за  успешното им съществуване.

Може да се очаква появата на нов  обществен лидер. Защо ние, българите, все чакаме да дойде месията? Много просто! Ние вярваме, че месията съществува! Вярваме не отсега или от 2000 години. Вярваме откак свят светува. Всяка Коледа го посрещаме, защото знаем, че Христос е до нас, в нас и навсякъде!

В един от разговорите си със Свети Георги Преподобна Стойна чува следните думи: „Ако се тревожиш за българите, немай грижа за тях! Те са под сянката на Божията десница. И така е било винаги. Има народи притчи. Наричат ги богоизбрани. И твоят народ е такъв. Ама не щото българите са най-умни или най-праведни, а щото са най-дълголетни измежду всичките, затуй са изпратени на тази земя с Божия заръка.

А кога си изпратил некой да върши твоята работа, ти гледаш да го предпазиш от тежки несрети и ако му даваш теглила, то е само за поумняване.

Много е пожертвал твоят народ и много ще му се даде.”

В думата дълголетен вероятно е скрит смисълът, че като народ сме населявали от  хилядолетия  тази земя. Колко хилядолетия? Бъдещето ще ни помогне да разкрием тази мистерия.

Интересни са тези думи. В себе си крият вяра, надежда и много любов на нашия Създател.

Длъжни сме да оправдаем Неговата грижа, да изпълним Неговата воля и да уповаваме на Неговите думи. От приказките си спомням една фраза: „речено-сторено”. А днес утвърждаваме бъднините си с думите: Да бъде!

Бъдете здрави, силни, готови за подвизи! Носете светлината, защото който се зове българин, трябва да знае, че той е от „Светлите”. Нали „бел” и „бъл” ще си ги преведем като бели и светли. А краят е „ария”!

Носете новото, красивото, светлото, защото сте призвани за това дело!

И нека Бог ви закриля!

Азарей

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай