Азарей: Какво очаква зодиите през 2020 година?

Телецът и Ракът сменят имиджа, късмет за Овена и Лъва, Стрелецът вади пари, нови води за Рибата

Азарей: Какво очаква зодиите през 2020 година? | StandartNews.com

Руслан Борисов-Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа.
Роден е през 1973 г. под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото увлечение по окултното и мистичното знание. През 90-те години започва да проявява интерес към духовните въпроси и се запознава с различните световни и български езотерични традиции.
Резултат с изображение за азарей

"Приемам за късмет запознанството си с Люмиер, с когото извървях дълъг път на обучение и подкрепа в практическото приложение на науката астрология. Влиянието на небесните тела върху нашето битие се разпростира и в работна среда, във фирмите и организациите, както и върху държавите", споделя Азарей.
Според Азарей световната астросоциология позволява да се анализират явленията, които се зараждат в нациите. След продължителни и задълбочени изследвания се изработват прогнозите за съдбините на дадена държава.

ОВЕН 

На представителите на зодията Овен вероятно ще се падне късметът „Нов дом" от новогодишната баница. Това ще ги накара да харчат пари повече, отколкото трябва. Нека бъдат предпазливи и разумни. Щастието ще ги огрее и в любовните им приключения. Спортът ще им се отрази добре и те ще изразходват с радост бликащата в тях енергия. Ще бъдат активни при управлението на чуждите пари.

Естествената им активност ще ги отличава и при сексуалните им закачки. Най-много и всепоглъщащо ще ги занимава кариерата. Не само ще мислят за нови договори, но, където и да работят, те ще са двигателят за преструктуриране и разширяване на бизнеса. Ще се радват на приятелства от женското съсловие. В духовен план ще търсят промяна на своите възгледи. Далечните им пътешествия ще бъдат изпълнени с блянове и вдъхновение. Комуникацията с ръководители или представители на властта ще тече успешно, особено когато става дума за пари. Ще бъдат благословени с дара на любовта и надеждата.

ТЕЛЕЦ

Нов имидж ви очаква вас, Телци. Екстравагантност при разходите няма да ви е чужда, особено що се отнася до далечни пътувания. Ще имате желание да учите нещо ново. Фамилията ще бъде извор на щастие и радост. С брачния или бизнес партньор може да имате противопоставяне във финансовата сфера. Те ще са активни и инициативни, а вашето желание за сигурност и стабилност може да срещне неразбиране. Приспособете се към условията. Ще проявите интерес към ново познание за духовно израстване. Телците?

Ами да! Вие прагматично искате да съчетаете себепознание с професионална преквалификация. Вероятно у вас назрява намерение да преосмислите своите приключенски планове и да се обърнете към скалистите земни форми, като успешно заземите енергийния си потенциал. По-младите момичета ще са приятелски настроени към вас, мъже Телци. Ще се сбъднат ваши надежди за приятелство. Ще получите подкрепа от жена, която е духовно издигната.

БЛИЗНАЦИ 

Комуникативните Близнаци ще имат нови проекти за правене на пари. Ще обмислят как да подобрят дизайна на жилището си. Ще пътуват за удоволствие и любовта може да ги срещне при някоя лежерна разходка. Ще работят усилено и ще дават предложения за по-ефективно управление на паричките. Удачно ще е да преструктурират кредита си и да приключат с някои стари задължения.

Необходимо е да внимават със здравето си и да не прекаляват с умствените си натоварвания, особено в служебен план. Ще желаят да пътуват надалеч с приятели и там ще им се удаде възможност да завържат някой флирт. Очаква ги промяна в кариерата, която ще бъде повлияна от чужденци или от жена, облечена във власт. Внезапно могат да решат да пътуват в чужда страна, а е възможно да бъдат изпратени в командировка там. Интересите им към окултната и друга духовна литература ще бъдат подчертани. Ще се появят внезапни пориви и желания да започнат нещо ново в личностното си израстване и осъзнаване. Природата ще им оказва оздравяващ ефект.

РАК 

Нов имидж ще вълнува Рака и кой ще му удовлетвори мерака. Промени в партньорствата ще има през цялата година. Измененията и преструктурирането ще са с фокус сферите, където се изисква сътрудничество – брак или съдружие. Юридическите въпроси ще са облагодетелствани. В служебен план може да очаква да завърши едно бизнес партньорство. Спекулативните нагласи ще са от полза, ако се надява на късмета си при правенето на пари. Ще се закача и флиртува и няма да ни учуди неговата активност в любовните простори.

Привлекателността на Раците ще се дължи на сексуалното им излъчване. Спортът ще се отрази добре на здравословното им състояние. Ако ходят сред природата, ще търсят подкрепа от децата или по-възрастните от тях. Успех ги очаква в справяне с кредити и данъци. Предстои им едно далечно пътуване, което ще бъде вдъхновяващо. Представителка от женското съсловие ще провокира духовните им нагласи, които очакват промяна. Ще изпитат желание да се докоснат до истини, прикривани от традиционните вероизповедания. С приятели ще си говорят за пари.

ЛЪВ 

Лъвът късмет ще има през Новата година. Но шансът му ще спори, ако работата му върви. Там ще бъде фокусът на усилията му – работа с адвокати и с ръководители, оправяне на стари работи, документи, договори – всичко това ще ангажира ума му през идната година. Ако почисти мазето и онези помещения, където е оставил старите „лъскави доспехи” ще се почуства доволен и обновен. Ще бъде готов да финансира ремонта на своята „бърлога”. В брака ще го очаква приятелско настроение. Ще бъде галеник на богинята на Любовта.

Съдружията ще му донесат финансова изгода. Възможно е да изтегли кредит, който ще използва за укрепване на договори за бизнес сътрудничество с чужденци. Ако се интересува от езотерични и окултни въпроси, сега е моментът да започне изучаването на нова област от тази мъдрост. Внезапно решение на шефа ще задвижи подобрение в офисната атмосфера. Едно пътешествие ще ангажира мечтите му. В професионалната ангажираност може да се очаква значително натоварване. Ако бъде повишен, новината ще дойде неочаквано. Общуването с противоположния пол ще бъде хармонично. Там ще открие сбъдване на желанията и надеждите си за една прекрасна интимна връзка.

ДЕВА 

Девата ще бъде умна и ученолюбива през годината. Има потенциал да започне нов проект с образователна насока, където ще прояви задълбоченост и напористост. Ще се чуди къде да пътува. В кореспонденцията си ще бъде активната страна, но понякога ще действа прикрито. Полето на любовта ще бъде нейната стихия. Ще приключи с една стара връзка и това ще стимулира нейния любовен живот.

Срещите с влиятелни личности ще внесат вълнение в мислите ѝ. Ръководителите ще подкрепят амбициите ѝ. Спортът и всички дейности, свързани с планината и природата ще окажат обновяващо влияние. С колегите ще прекарва времето си добре и ще се чувства в приятелски настроена среда. Здравето ще е осигурено, особено когато намира хармония и спокойствие или използва нови методи за постигане на баланс в ежедневието. Очаква я ново партньорство в бизнеса или ще сключи брак, ако я вълнува този важен въпрос. Съдбата може да има намерение да я свърже с представител на друга държава, което е възможно да се случи при едно далечно пътуване. Ще харчи пари за обучение или проекти за професионално израстване. Очаква я ново приятелство. Очарователно място с ухание на море ще плени сърцето ѝ. Късметлийка!

ВЕЗНИ

Везните ще се колебаят кое тежи повече – домът или кариерата. Годината ще бъде изпълнена с активност във финансовата сфера. Ще управляват с успех парите на своите партньори. Ще съумяват да работят добре с кредити, ако се налага. Ще се появят планове за нов дом, който да е по-луксозен и удобен. Ще им се иска да бъде просторен, а същевременно разположен на комуникативно място, да има гледка надалеч.

Тези мераци ще са свързани със свиването на ново семейно гнездо. Ами ремонт? И то какъв ги очаква. Ще помислят и за любовта. Венера ще ги дари с добри приятели, в чиято компания ще се чувстват щастливи и радостни. Възможно е да сменят офиса или работата с нещо по-вълнуващо и мотивиращо. Препоръчително е да обърнат внимание на своите крачета или да посетят специалист по масаж на ходилата. Нека внимават с наследените блага или скъпите подаръци. Те могат да ги вкарат в разходи. Съдбата може да ги изненада с нова длъжност. Ако искат да променят визията на своето работно място – сега е моментът! Приятелите ще носят късмет. Закриляни ще са в сбъдване на мечтите си!

СКОРПИОН 

Скорпионът ще спортува и няма да мирува. Ако сексът го мотивира, той умело ще лавира.Активен, напорист и пробивен, ще успява, дори ако срещне непредвидени обстоятелства от финансов характер. Партньорствата ще бъдат оцветени с по-екстравагантни стремежи, което ще води до повече разходи. Ще му се наложи да използва дипломатичност за справяне с подобни казуси. „Човекът е човек, когато е на път!”

И Скорпионът бил човек! Затова ще пътува и ще лудува. Хоризонтите ще са далечни, а погледът ще бъде устремен нависоко. Целите още повече. Ако се захване да учи нещо ново, ще се наложи да вникне задълбочено в материята. През годината ще приключи стар проект или кореспонденция. С методичност и твърдост ще се справи с всеки един проблем. Ще иска да прекарва свободното си време с приятели у дома. Ще има нов проект за по-уютно жилище. Очаква го любовна връзка – едно ново вдъхновяващо начало. ще окаже оздравяващо начало на ума и психиката – морската шир и високите места ще го зареждат със своя магнетизъм. Професионалната преквалификация ще подпомогне процеса на промяна в кариерата. Нов имидж ще бъде нужен за по-успешната реализация. Засилен интерес ще има към народната традиция.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът буен е, дори когато спи. Този огнен нрав той ще впрегне в изкарването на пари. Ще умее да комуникира и постига своето в службата. Паричните въпроси ще изискват преструктуриране и трансформиране. Ще търси нови пътища за изкарване на пари. Старите методи ще остави в миналото. Ще му се иска да придаде нова визия на дома, за което ще е нужно кредитиране. Пътуването с приятели ще бъде благословено и е възможно да срещне любовта. Ако пък реши да се сдобие с нов дом, звездите ще подкрепят решението му. В работата може да очаква внезапни събития с паричен отенък.

Да внимава с намеренията си за харчене на пари. Нужен е разум. Късметът ще открие в радостните очи на децата. Това, което им предаде и възпита у тях, ще има стойност в бъдеще. Спортът и далечното пътуване ще бъдат даровете на Фортуна. Жаждата на стрелеца за придобиване на нови знания ще го заведе до обвитите в мъгла тайни на духовните ни предци. Да внимава с желанията си за сексуална доминация. Смирението ще му бъде от полза. Въглените по-дълго тлеят от буйния огън!

КОЗИРОГ 

Козирозите ще се занимават предимно със себе си. Дори ще ги вълнува въпросът как да блеснат по-ярко. Предстои им да направят анализ и себеоценка, така че това да даде импулс за промяна на живота им. Старите концепции ще отидат на бунището на историята. Ще ги занимават мащабни проекти, духовна промяна и нови методи на общуване. Време им е! Парите си ще печелят по един съвременен начин, базиран на новите технологии и на проекти, свързани с козметика, изкуство и съдружие. Ще бъдат подкрепяни от нежната половинка. Освен че ги привличат „чукарите” и „дупките”, морето ще окаже особено очарование върху психиката им. Ще се стремят да открият нова насока за своите планове за близки и далечни пътувания. Едно от тях ще ги изпълни с вдъхновение. Ще харчат, понякога и неразумно, за спорт и почивка.

Разходите за удовлетворяване на капризите на децата ще са по-големи от очакваното. Ново съдружие или брак вещаят звездите за методичните Козирози. Скъп подарък ще внесе радост в душите им. С приятели ще подготвят важно далечно пътуване, което ще ги вкара в допълнителни разходи. Ще се радват на тайна подкрепа!

ВОДОЛЕЙ

Представителите на свободолюбивия Водолей предстои разкрасяване. Ще бъдат носители на любов и изящество. Творческият импулс ще озарява дните им. Ще открият нов начин за печелене на пари. Ще искат да бъдат социално ангажирани с благотворителност и всякакви дарителски кампании. Допълнителни разходи за поддръжка на дома ще им дойдат изневиделица. Нова служба – нов късмет. Има вероятност да започнат нов проект или да сменят офиса. Късмет ще им донесе брачният партньор. Една нова любовна връзка може да прерасне в семейно огнище именно през 2020 година. В кариерата водолеите ще са стихията, която ще пробива прегради. Нека използват мощта на преобразуването за постигане на оптимални решения в работата. Активизацията и твърдото отстояване на принципите ще подпомогне кариерното развитие. Предстои им да работят здраво, но няма да бъдат в предните редици. Ако се усетят недооценени и неразбрани – нека отидат сред природата. Там ще открият силите, които винаги са ги подкрепяли и давали спокойствие и хармония на буйната им мисловна същност. Излетите на слънце ще окажат оздравителен ефект за тялото. Духовните и етични стремежи ще се реализират.

РИБИ

Рибата ще се промени, „но няма да стане Рак”! Тази промяна ще бъде вдъхновяваща и ще се основава на едно ново духовно пробуждане във възгледите за живота. Обученията и кратките пътувания ще водят до нови разходи. Внезапни командировки и промени на плановете. Със съседите ще трябва да внимава, особено що се отнася за строително-ремонтните дейности. По рибешки ще се впусне в нова интимна връзка. Късметът ще я споходи в работата. Може да очаква скъпа изненада от колегите. Религиозните нагласи ще тласкат Рибата към нови полета на духовно израстване и промяна.

Непоклатима и дейна ще бъде в стремежите си за себепознание и нова реализация. Не ще стои на едно място. Умът ще е зает с пътуване и учене. Да внимава в общуването с правните институции. В приятелския кръг ще има промени. Ще осъзнае, че някои са само познанства. Други ще се затвърдят като стабилно другарство и ще се радва на срещи с тях. Ще бъде закриляна от високо поставени личности. Шефовете ще имат принос в сбъдване на част от желанията за повишение или развитие в каиерата. Алтруистичната и състрадателна природа ще насочи идеите към проекти, които предлагат подкрепа на страдащи и на хора в нужда.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Азарей
Коментирай