Астроложка: Кейт и Меган няма да са приятелки

Според нея лейди Ди би посъветвала жената до Уилям да релаксира по-често и да се отпусне

Астроложка: Кейт и Меган няма да са приятелки | StandartNews.com

Великобритания е в очакване на първата рожба на принц Хари и Меган, а събитието трябва да се случи всеки момент. Общественият интерес към херцогинята на Съсекс е огромен, а феновете на кралското семейство смятат, че раждането на бебето ще сближи принцовете Уилям и Хари, както и техните съпруги Кейт и Меган.

В свое скорошно интервю личната астороложка на принцеса Даяна Деби Франк попари тези надежди. Според Франк двете херцогини никога няма да са приятелки.

Кейт Мидълтън се нуждае от релаксация

Даби Франк среща лейди Даяна в края на 80-те години, когато принцесата преживява първата вълна на криза в отношенията си с принц Чарлз. Според астролога, ако графиня Спенсър е била жива в наши дни, то тя със сигурност е щяла да поддържа приятелски отношения и с Кейт, и с Меган.

Що се отнася до херцогиня Катрин, то астроложката е на мнение, че лейди Ди би я посъветвала да релаксира по-често и да се отпусне. Така тя ще има повече време за принц Уилям, а и за самата себе си. Астрологически Кейт, която е зодия Козирог, е много дисциплинирана, а трябва да се отпуска по често, за да направи брака си по-щастлив.

Маган Маркъл гърми фойерверките в своя чест

Що се отнася до херцогинята Съсекс, въпреки желанието си да бъде център на вниманието, въпреки американските си маниери и калифорнийска простата, наистина може да направи принц Хари щастлив. Астроложката Деби няма съмнения, че принцеса Даяна би намерила с нея много общи неща, защото характерите им си приличат. Омъжената Маркъл е погълната от семейството, но като цяло е заета с изграждането на собствения си образ. Астроложката смята, че принц Хари е горд, че съпругата му се занимава със социални дейности като майка му и той ще направи всичко, за да е щастлива Меган.

Ща станат ли приятелки двете херцогини?

Астрологът Деби Франк смята, че двете херцогини Кейт и Меган са твърде различни. Студената и независима Кейт никога не може да приеме откритостта и откровеността на Меган. На свой ред, съпругата на принц Хари не е готова да живее по правилата на скучната Кейт, а от друга страна бъдещата кралица на Великобритания няма да толерира самореализацията и своеволията на Меган.  Деби твърди, че приятелството между двете херцогини е невъзможно, което в крайна сметка отблъсква братята един от друг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай