Андреа забравила връзката с Кубрат Пулев

От години Андреа работи с румънските си колеги и познанството ѝ с Дан Балан беше публична тайна

Андреа забравила връзката с Кубрат Пулев | StandartNews.com

Попфолк певицата Андреа и румънската звезда Дан Балан имат връзка, но тази новина отдавна взриви медиите отвъд Дунава. Преди дни румънски таблоид първи писа, че двамата имат нещо повече от професионални взаимоотношения, а Андреа бързо е забравила продължилата над десетилетие връзка с боксьора Кубрат Пулев.

От години Андреа работи с румънските си колеги и познанството ѝ с Дан Балан беше публична тайна. Подозренията, че двамата са заедно, се засилиха и от факта, че двамата наскоро бяха в Киев, а преди това и на други места и събития. Но всичко се оказа просто едно съвпадение.

Андреа публикува текст на английски, в който обяснява, че отношенията ѝ с Дан Балан са само и единствено професионални, а връзката им - чрез музиката.

"Без значение колко съм скандална в клиповете и снимките си, душата и сърцето ми са различни. Винаги съм търсила нещо истинско и смислено, което да запълни сърцето ми", пише още певицата, като недвусмислено показва, че търсенето на любовта все още продължава.

Раздялата на Андреа и Кубрат Пулев се случи в средата на юли. "Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри - наслаждавам се на необвързания си живот", написа тогава тя под селфи.

В началото на декември обаче всички се запитаха дали певицата и боксьорът не са се събрали. Двамата бяха забелязани в Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай