Андреа възпя Кобрата

Новата песен на поп-фолк фурията е посветен на бившия й любовник

Андреа възпя Кобрата | StandartNews.com

Андреа все още не е преживяла болката от връзката си с Кубрат Пулев и се изповяда в най-новата си песен. Вдъхновена от изневерите на бившия си партньор, звездата кръсти сингъла си "Егоист", пеейки: "Малко поисках ти, но ти си егоист, егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?"

"За мен този проект е много емоционален! Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих! Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не Ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен! “Това, което Господ ти е дал, никой не може да ти вземе!” Благодаря на целият екип и благодаря на Вас за вниманието", написа Андреа в Инстаграм.

Дългоочакваната песен се откроява освен с личен текст и със страстното видео, в което участва британският модел Джошуа Джийсън. На няколко кадъра във видеото си личат драскотини и синини по тялото на певицата, с което тя отново намеква за упражнявана сила върху нея. Андрея признава, че на снимките за „Егоист“ е пияна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай