Алекс Петканова аут от "България търси талант"

Крис Захариев е новото лице на дигиталното съдържание на шоуто

Алекс Петканова аут от "България търси талант" | StandartNews.com

Крис Захариев е новото лице на дигиталното съдържание на "България търси талант", замествайки Алекс Петканова. Драмата, която наскоро се заформи около семейство Петканови, явно не се е понравила на продуцентите и затова са решили да намерят ново лице на виртуалната рубрика. Но въпреки издънката в края на миналата година, Лудият репортер все пак ще бъде водещ на шоуто заедно със Сашо Кадиев.

Популярният влогър и режисьор Захариев, който има хиляди последователи в социалните мрежи, ще поведе зрителите на шоуто зад кулисите му, за повече забавни и непоказвани моменти. Новият сезон на "България търси талант" стартира в ефира на bTV тази пролет.

"Да бъда част от "България търси талант" е като сбъдната мечта, защото точно това предаване беше това, което ни събираше като бях по-малък. Цялото семейство пред телевизора и винаги ми е останало едно такова приятно чувство и сега да бъда част, да бъда пред екрана е невероятно", каза Зхариев в ефира на bTV.

Рубриката "Още от България търси талант" с Крис ще има два епизода седмично и ще може да се проследи на www.talant.btv.bg. Новият водещ е само на 22 години, но със сериозна биография и опит пред и зад камера. В звездното жури на новия сезон на шоуто влизат Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов син и Ицо Хазарта. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай