Ал Пачино претърпя инцидент на червения килим

Вечерта на аткьора започна с падане

Ал Пачино претърпя инцидент на червения килим | StandartNews.com

Ал Пачино претърпя лек инцидент върху червения килим на церемонията на наградите БАФТА. Холивудската легенда се спъна и падна пред обективите на папараците. Приятелката му Мейтал Дохан и членове на персонала веднага се притекоха на помощ. За щастие Пачино не се контузи и веднага се усмихна и вдигна ръце, за да покаже, че всичко е наред. След това продължи да позира за камерите и не пропусна да раздаде автографи на притеснените фенове.

Холивудският доайен нямаше успех и по време на самото награждаване. „Ираландецът“ си тръгна с празни ръце. Пачино бе номиниран за най-добра поддържаща роля заедно с Джо Пеши, но двамата загубиха от Брад Пит, който продължава да попълва колекцията си от статуетки за своя каскадьор Клиф Бут в „Имало едно време в Холивуд“.

На червения килим Пачино бе попитан каква роля би искал да изиграе. Той отговори, че винаги е желал да се превъплъти в Хамлет, но се притеснява, че вече е изпуснал шанса си.

"Мечтая да го изиграя, но навремето Ричард Харис ме предупреди: "Ако не го направиш докато си млад, никога няма да успееш". За съжаление май ще се окаже прав", коментира холивудската легенда.

Когато журналистите му казаха, че е още млад, Пачино с усмивка отвърна: "Благодаря ви за комплимента, тогава със сигурност ще го направя."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай