Адел шашна със сексапил

Отслабналата със 45 килограма британка дефилира на парти след Оскарите

Адел шашна със сексапил | StandartNews.com

Адел шашна всички със сексапил, когато се появи на купон след Оксарите, организиран от Бионсе и Джей Зи. Британката шокира с 45-килограмовата си трансформация на ексклузивното парти, на което били допуснати само 200 знаменитости. 31-годишната певица блесна и в Инстаграм, след като полската журналистка Кинга Русин качи тяхна снимка в социалната мрежа. Русин споделя, че сред присъстващите били Риана, Брадли Купър, Леонардо ди Каприо, кланът Кардашиян, Чарлийз Терон, Лана дел Рей, Тайка Уайтити, Марго Роби, Адриана Лима, Тимъти Шаламе, Рийз Уидърспун, Джесика Алба и други.

„Улицата беше затворена, а сградата – обградена от охранители. Всички влизаха и излизаха през задния вход на кухнята, за да не бъдат изловени от папараците. В началото въобще не разпознах Адел – сега е тънка като фиданка. Говорихме си за обувки, а по едно време и Риана се включи в разговора. След това партито избухна“, пише Русин.

Както стана ясно, Адел се е вталила с почти 50 килограма благодарение на стриктна диета от само 1000 калории на ден. Певицата е практикувала главно пилатес, защото не обичала тежки физически упражнения. Тя се мотивирала да промени начина си на живот заради седемгодишния си син Анджело. Според анонимни източници, близки до звездата, Адел вече не се чувствала здравословно и осъзнала, че има нужда от сериозна промяна, за да бъде най-добрата майка на момчето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай