Ад в професията на любими водещи. Какво признаха

Най-тежкият момент за Виктория Петрова и Юксел Кадриев

Ад в професията на любими водещи. Какво признаха | StandartNews.com

Любимите водещи на новините на bTV Виктория Петрова и Юксел Кадриев изживяха тежък професионален момент в края на месеца и разказаха пред Светльо Иванов в "120 минути" как се преживява трагедия, като тази на магистрала "Струма", когато трябва да я съобщиш на зрителите.

"Тази седмица е може би една от най-тежките седмици въобще в правенето на новини", заяви Юксел Кадриев. "Вече свалих черните дрехи, но в душата все още е черно", добави Виктория Петрова.

Двамата признават, че се стараят да не забравят да погледнат от човешкия ъгъл на подобни трагедии, за да не губят връзка с реалността, пише hotnews.bg. Въпреки трудностите обаче, водещите не съжаляват, че са избрали тази професия.

"На първо място много ми харесва това, което правя. Работата ми доставя огромно удоволствие и много често с нашата работа ние помагаме на хората и това дава смисъл на всичко", смята Кадриев, а според Петрова "има нещо в ДНК-то". И двамата обаче не са мечтали да станат това, което са днес, още от най-ранна детска възраст.

Виктория Петрова и Юксел Кадриев обърнаха поглед и към забавните моменти в работата им. "Миналата година имаше един много интересен случай покрай избирането на Джо Байдън за президент на САЩ.

В цялата емисия имаше връзка с него в отделните теми и накрая - един гълъб, който прелетял целия Тихи океан от Щатите до Австралия, който се казва Джо Байдън и е застрашен от евтаназия. Това беше най-смешното нещо на света, което се случи в този момент", разказа Юксел.

Според Виктория Петрова обаче често пъти нещата, които успяват да ги разсмеят, не са толкова смешни, а това е по-скоро реакция в края на изпълнения с напрежение ефир. Тя съвместява работата си на водещ на bTV Новините с преподавателската дейност в Нов български университет.

Всички Актуални новини от България и Света

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай