5 милиона върху шията на Шарлиз Терон

Красавиците на Оскарите блеснаха в бяло и черно плюс диаманти

5 милиона върху шията на Шарлиз Терон | StandartNews.com

Рене Зелуегър и Шарлиз Терон поведоха похода на красавиците по червения килим, изгрявайки в класически черни и бели рокли на 92-то издание на наградите „Оскар“.

Носителката на приза за най-добра актриса Зелуегър блесна с уникална асиметрична рокля на Armani Prive, която комбинира с бижута от David Webb.

Терон се издокара в Dior Haute Couture с паднала презрамка и с цепка, разкриваща съвършените й крака. Тя съчета тоалета си с бижута от Tiffany and Company, като на врата й блестеше диамантена оргърлица на стойност 5 милиона долара със 165 диаманта. Актрисата бе придружена от майка си Герда.

Скарлет Йохансон не остана по-назад с изваяната си секси фигура в уникална сребристо-сива рокля без презрамки на Oscar de la Renta. Тя с накичи с бижута от Forevermark на обща стойност от 2,5 милиона и държеше за ръка годеника си Колин Джост.

Марго Роби впечатли с винтидж рокля на „Шанел“ от колекцията от 1994-а „Haute Couture“.

Испанката Пенелопе Крус не изостана от австралийската си колежка и като истинска европейка блесна в модел на „Шанел“ от колекцията „висша мода“ от 1995-а.

Така двете дами се поклониха пред паметта и гения на незабравимия кайзер в дизайна Карл Лагерфелд. Любимката на Педро Алмодовар, чийто велик филм „Болка и величие“ се размина с Оскара заради политическата коректност на Академията, беше минимализирала бижутата до сватбения си пръстен от Хавиер Бардем.

Натали Портман беше страхотна в черния си тоалет със златна декорация от актуалната колекция на „Диор“. Върху пелерината й пък бяха избродирани имената на всичките жени режисьори, пренебрегнати от Академията – Лорен Скафария („Да свалиш Уолстрийт“), Грета Гъруиг („Мали жени“), Мариел Хелер („Хубав ден в квартала“) и други.

Дуетът между розовото и черното пък беше избран от отличничката Лора Дърн, Гал Гадот и Катрина Балф. Британките Сърша Ронан и Оливия Колман демонстрираха еманципацията си от Европейския съюз в кралско лилаво.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай