2022 сбъдва пророчество на маите: Пороят пада

Петте двойки слагат началото на новата ера. Тя тръгва с наказание от боговете

2022 сбъдва пророчество на маите: Пороят пада | StandartNews.com
  • Петте двойки слагат началото на новата ера. Тя тръгва с наказание от боговете

"И пороят ще падне". Това пророчеството на древните маи за смяната на епохите ще се изпълни през 2022 г. Твърдението е на  изследователи, които от години проучват оскъдните записи на древни маи през годините, едно от които свидетелства за края на Петото слънце. Именно в нашия век е записана смяната на епохите.Учените са установили, че древната цивилизация в своя календар е посочила определени дати, които са с особена важност за цялото човечество.  

Една от посочените дати бе 21.12. 2012 г. Мнозина тогава твърдяха, че това бележи краят на света, но тези предположения нямаха абсолютно нищо общо с реалността.Причината - смесването на теорията за смъртта на всички живи същества с приключването на епохата на петото слънце.

Сегашната интерпретация на древния календар е, че след тази дата започва преходен период към преминаването на новия етап, белязващ ерата на шестото слънце. Този преходен период започва и завършва с дати, в които има четири двойки, а новият етап бележи уникална огледална дата с пет двойки.Лингвистът-историк Юрий Кнорозов е категоричен че крайната дата на предишната ера - 21.12.2012 г. Тук има четири "двойки", а сборът от числата също дава две.Краят на преходния период, която отговаря на тези изисквания, е 20.02.2022 г, а веднага след това настъпва следващата ера.

Нумерологът Евгений Хадиров е сигурен, че стартът идва с датата, която отразява влиянието на петте двойки. За тяхното съдбовно влияние върху човечеството говори и Ванга.Става сума за огледалната дата 22.02.2022 г. Какво са написали маите за нея?"Внезапен порой. Със сигурност ще има порой. Небесата ще се съборят, ще се съборят на Земята. Тогава четири богове, четирима Бакаба ще паднат върху тях."

Според лингвистите новият период ще започне именно с някакво наказание на боговете, което ще е под формата на силни дъждове.Ванга твърди, че това ще е времето, когато много земи ще потънат под вода след събития от планетарен мащаб. И това ще се случи през първата половина на XXI век.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай