Звезда от "Игра на тронове" съди Мерилин Менсън

Актрисата Есме Бианко обвинява изпълнителя в сексуално посегателство

Звезда от "Игра на тронове" съди Мерилин Менсън | StandartNews.com

Британската актриса Есме Бианко, най-известна с ролята си на Рос от култовия сериал „Игра на тронове“, заведе съдебно дело срещу дарк рокера Мерилин Менсън, обвинявайки го в изнасилване и в нежелани действия от сексуален характер, съобщава Rolling Stone.

Музикантът нееднократно употребявал наркотици, използвал сила и заплахи, за да принуди красавицата да осъществи с него полов акт. В иска се уточнява, че Менсън изнасилвал актрисата точно преди 10 години – през май 2011-а, когато тя била 28-годишна.

В съдебните документи се упоменава, че рокаджията „извършвал действия от сексуален характер“ по отношение на Есме, докато тя била в безсъзнание. Актрисата също така обвинява Менсън и мениджъра му Тони Чиулу в търговия с хора, когато я завели от Лондон в Лос Анджелис с обещанието за снимки на музикален клип и участие във филм, които така и не излезли. Звездата от „Игра на тронове“ разказва, че Мерилин я ползвал като безплатна работна ръка – заставял я да му готви храна и да чисти жилището му с обяснението, че, след като й осигурява покрив над главата, тя е длъжна да се труди и да не му отказва сексуална близост.

Бианко е завела делото срещу Менсън и бившия му мениджър в окръжния съд на Калифорния, пише "Монитор". В по-ранни свои медийни изявления актрисата споделяше, че рокерът я е изтезавал по време на секс, рязал я с нож, принуждавал я да живее по неговите правила, а веднъж дори я подгонил с брадва. За пръв път тя била подложена на насилие от негова страна на снимките за клипа към песента му I Want to Kill You Like They Do in the Movies (ИСкам да те убия, както го правят във филмите“). Било й казано, че трябва да играе жертва на побой, но зверските побои се оказали съвсем реални.

През февруари и певицата Фийби Бриджърс разкри за съществуването на „стая за изнасилвания“ в къщата на Менсън, която тя посетила като тийнейджърка с компания общи познати. Вече над 10 жени се жалваха от физическа и психологическа агресия от негова страна, като първа повлече крак актрисата Евън Рейчъл Ууд от сериала „Светът на Дивия запад“, която имала връзка с музиканта в началото на новия век.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай