Зрителите стават виртуално жури в „Като две капки вода“

Тази вечер на живо ще прозвучат най-интересните коментари от феновете, които ще могат да аплодират онлайн звездите в шоуто

Зрителите стават виртуално жури в „Като две капки вода“ | StandartNews.com

Въпреки извънредното положение в страната и липсата на публика в студиото на „Като две капки вода“, най-големите фенове на шоуто за преобразявания ще заемат отново ключово място в предстоящия лайв. Тази вечер от 20:00 часа зрителите ще получат възможност да станат виртуално жури и заедно с журиращото трио и водещите, на свой ред да споделят впечатления от представянето на деветте участника. Единственото, което е необходимо да направят, е да бъдат пред телевизора и да остават своя коментар по време на изпълненията на звездите в официалната Facebook страница на предаването, а най-оригиналните от тях ще станат част от предаването.

„Публиката е незаменима част в „Като две капки вода“. Тя споделя емоциите на участници, водещи и жури и допълва атмосферата за това неповторимо преживяване в праймтайма. Затова искаме да дадем възможност на всички почитатели на шоуто да се почувстват специални и да знаят, че въпреки ситуацията, те са с нас и мнението им има значение“, разказва продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

Важна част от емоцията на любимото шоуто са овациите на публиката, затова зрителите ще имат и специалната възможност да аплодират своите фаворити сред участници, както и най-впечатляващите образи за вечерта. С помощта на онлайн бутон на сайта на NOVA феновете ще могат да изпратят своите виртуални аплодисменти директно в студиото като комплимент към звездите.

„Телевизията има специална мисия тези дни – да забавлява и повдига духа на хората в домовете им. Ако ги задържим вкъщи – това ще е дoбре свършена работа!“, категоричен е екипът на шоуто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай