Вижте акцентите на А1 Видеотека през май

Никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък

Вижте акцентите на А1 Видеотека през май | StandartNews.com

Три завладяващи комедии са сред акцентите във Видеотеката на А1 Xplore TV през май - „Джуманджи: Следващо ниво“, „Малката голяма работа” и „Не си играй с огъня”. Клиентите на А1 Xplore TV ще могат да прекарат приятни часове пред екрана, наслаждавайки се на първокласно филмово съдържание в уюта на собствения си дом.

В „Джуманджи: Следващо ниво“ четиримата младежи, които победиха играта в „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, са вече колежани и се завръщат у дома в Ню Хемпшър за коледната ваканция. Всеки вече поотделно се опитва да пребори нови предизвикателства в живота. Когато Спенсър отново влиза в играта, за да го спасят и върнат в нашия свят, Марта, Фридж и Бетани трябва да се обединят и впуснат в шеметно и дръзко приключение във вселената на Джуманджи. Но играта е счупена. Всичко, което те знаят за нея вече не важи, защото Джуманджи не е само в границите на джунглата. Тя е много по-голяма, по-опасна, с много повече и непредвидими нива. Не всичко е това, което изглежда и те трябва да разчитат един на друг и на силите си, за да спасят Спенсър и да се измъкнат живи преди играта да свърши.

Сред звездите, участващи в продължението на „Джуманджи“ впечатление прави Дуейн Джонсън, по-известен като Скалата, в ролята на Брейвстоун. Неговото присъствие на екрана силно допринася за екшън привкуса на тази приключенска комедия.

Друг от акцентите в А1 Видеотека този месец е романтичната комедия с фантастични елементи „Малката голяма работа“. Историята разказва за жена, която получава възможността да преживее отново себе си като малка. Това се случва в момент от живота ѝ, когато отговорностите на възрастен стават непосилни. Джордан Сандърс (Реджина Хол) е безскрупулен шеф в медийна фирма с ужасно отношение към подчинените и хората около себе си. Малката версия на Джордaн (Марсей Мартин) пък, след поредното си арогантно и грубо изпълнение, се събужда в луксозния си апартамент със съзнанието на възрастен, но в тялото на 13-годишното си „аз“ - в деня на изключително важна презентация, която възрастната Джордан трябва да направи.

Никога не е късно да пораснеш… или пък отново да станеш малък. Дръзката и хаплива комедия е за цената на успеха, силата на женското приятелство и втория шанс да станеш по-добра версия на себе си - свеж поглед към популярните филми с размяна на тела.

„Не си играй с огъня“ е семейна комедия, която описва как при поредната опасна операция екип смели огнеборци спасяват трима малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората. След успешната мисия екипът поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат върнати отново на родителите им. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то от най-непослушните.

Абонатите на интерактивната телевизия А1 Xplore TV имат достъп до разнообразни по жанр кинохитове в А1 Видеотека. Всеки месец каталогът на Видеотеката се обновява с нови премиум заглавия, а клиентите могат да разчитат на персонализирани препоръки, тъй като платформата се адаптира към техните зрителски предпочитания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай