Този декември е време за шоу с "Котките"

Мнозина ще се съзтезават, само един ще спечели

Този декември е време за шоу с "Котките" | StandartNews.com

Дойде време световният феномен "Котките" да завладее и света на киното със спиращата дъха екранизация на режисьора, носител на „Оскар“, Том Хупър (Клетниците, Речта на краля), който майсторски изважда на повърхността най-ярките моменти от класическата история на поемата "Old Possum’s Book of Practical Cats" от Т. С. Елиът, която по-късно великият Андрю Лойд Уебър превръща в иконичен мюзикъл. 

Новите кадри от най-дългоочакваната продукция въвличат зрителите напълно в духа и визията на "Котките", като разкриват ярки сцени и звездно присъствие. Картината се отличава с великолепие и пищност, а актьорите превръщат действието в истинска арена на таланта. Всички са в очакване на най-съдбовната вечер в живота им, когато „котката, която най-много заслужава, ще се прероди за нов живот“. Една непредсказуема тайнственост и сложни взаимовръзки, които ще превърнат събитието в най-епичното състезание за…ново начало. Но дали?

Нотките на драматизъм се преплитат с хумор, а царственият дух се сблъсква с несправедливата реалност. Всички тези емоции ни представя един забележителен актьорски състав в лицето на Джуди Денч, Идрис Елба, Тейлър Суифт, Иън Маккелън, Дженифър Хъдсън, Рей Уинстоун, Джеймс Кордън, Джейсън Деруло и много други брилянтни артисти. Дебют на голям екран прави и талантливата балерина от английския Кралски балет Франческа Хейуърд.

Освен режисьор Том Хупър е и сценарист на "Котките" заедно с Лий Хол (Боен кон, Довереникът на кралицата). Продуценти са Тим Беван, Ерик Фелнър, Том Хупър и Дебра Хейуърд, а изпълнителни продуценти на филма са Андрю Лойд Уебър, Анджела Морисън и Джо Бърн.

Дали шоуто ще продължи? И какво всъщност се случва под светлината на прожекторите? Станете свидетели на най-грандиозния спектакъл на годината, който се случва на киносцените у нас от 27 декември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай