Ще спечели ли Лора доверието на Филип Карамитев в "Братя"

Каква голяма изненада я очаква?

Ще спечели ли Лора доверието на Филип Карамитев в "Братя" | StandartNews.com

Лора е щастлива, че започва работа в просперираща международна компания, която има амбиции да завладее и българския пазар. Позицията на „маркетинг мениджър“ й допада и тя е готова да даде всичко от себе си, за да гради смислена кариера, изключително важна за нея в този момент от живота й. Лора е очарована и от собственика на „Кара Ботаникс“ – Филип Карамитев, който впечатлява с интелигентност, възпитание и чар. Дали ще успее да спечели доверието му и каква голяма изненада я очаква?

Ива е огорчена, че дъщерята на Черкезов – Поли, не само не я приема радушно, а даже се осмелява да демонстрира своето негативно отношение към нея в дома на следователя. Приятелките на Ива я уверяват, че всичко е въпрос на време и на малката вероятно още й трудно да приеме новата ситуация. А Димитър се опитва да убеди любимата си, че се заблуждава и нещата постепенно ще си дойдат по местата. Дали Ива все пак ще намери път към Поли, или завърналата се от Щатите студентка ще остане категорична в неприязънта си към половинката на своя баща?

Черкезов води в отдел „Наркотици“ нов колега, който също идва от СДВР. Инспектор Йосифов не е доволен от избора, защото бегло познава новия и не вярва в неговите способности. Още с пристигането си, Петър Михайлов успява да провокира колегите наоколо, без дори да се усети. Калин става все по-скептичен и се чуди как да го отстрани. С какво ще ги изненада новото попълнение в отдела и има ли бъдеще в ГДБОП?

Радо и Денис опитват да привлекат в бизнеса действащ, влиятелен митничар, който може много да им помогне, но удрят на камък. На новия в групата – ММА боецът Александър Акарди, му хрумва хитър ход, с който да привлече митничаря, използвайки неговите хобита и интереси. Дали идеята му ще проработи, или Сандо само ще задълбочи подозренията на Радо Андреев?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай