Шарл Азнавур пя на 4 езика

Шарл Азнавур пя на 4 езика | StandartNews.com

Шарл Азнавур пя на френски, руски, испански и английски на невероятния си концерт в "Арена Армеец" в София.

93-годишният световноизвестен парижанин от арменски произход излезе в елегантен черен костюм - очарователен и магнетичен, напълно неподвластен на времето. Той дори танцува сред атмосферата на автентичен френски театър и изправи на крака публиката. Сред феновете му бяха посланикът на Франция Негово превъзходителство Ерик Льобедел и Йорданка Христова. Родната поп звезда сподели снимки и написа: "Изумителен! Уникален! Шарл Азнавур! Четири картини от концерта му в София. Прекланям се пред величието!".

Певецът представи най-доброто от 70-годишната си кариера. Почитателите му пееха заедно с него, особено когато прозвучаха най-популярните му хитове - "Две китари", "Бохеми" , "Тя", "Аве Мария".

Азнавур сам представяше шлагерите си. Той шеговито обясни на меломаните, че все пак ще говори на френски, въпреки че може да го стори още на английски, руски и италиански. После се пошегува сериозно, че най-после е време да научи песен и на български.

Да припомним, че Азнавур винаги е бил абсолютен идол в страната ни. С Емил Димитров са приятели от парижкия период на най-голямата звезда на родната поп сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай