Сериозни родители играят в „Денят на бащата“

Захари Бахаров, Александър Сано и Глория Петкова са отдадени на наследниците си, само Весела Бабинова все още е волна птичка

Сериозни родители играят в „Денят на бащата“ | StandartNews.com

Трима от четиримата главни герои в „Денят на бащата“ – сериала на БНТ, който тръгва през февруари - са изиграни от хора, които са известни като сериозни родители. Захари Бахаров влиза в кожата на татко, който безкрайно страда от невъзможността да общува със синчето си след раздялата с майка му. Бахаров не крие, че в началото доста се колебал дали да приеме ангажимента. Публиката ще го види в необичайно за мачовския му имидж амплоа – като измъчен мъж на ръба на отчаянието, който не пести сълзите си.   Захари се ползва с висок рейтинг като баща – той използва всяка свободна от репетиции, представления и снимки минута, за да бъде с Максим и Кая. Жена му Диана Алексиева винаги го хвали за тоталната му преданост към малките сладури. Също толкова фанатично сериозен татко е и Александър Сано, който по сценарий е съпругът в приятелското семейство на изгубените в гнева си и отминалата страст брачни партньори.  Актьорът с френска кръв и със стабилни познания в политологията – учи я няколко семестъра в Софийския университет, преди да влезе в Академията - е винаги на разположение на вече поотрасналия Иво и доста по-малката Ава, която му е партньор в „Денят на бащата“.  Както се знае, Сано осинови първородното чедо на любимата си Нели и не го дели от кръвната си дъщеря.  Топ моделът Глория Петкова, която вече се разписа в „Безкрайната градина“ – дебютът в киното на европейския театрал Галин Стоев – през 2018-а стана щастлива майка на момиченце. Именно през първите месеци на бременността й се случват снимките на „Денят на бащата“, но за това знаят само режисьорът и Весела Бабинова – единствената във водещия екип, която все още няма родителски задължения. Червенокосата в момента хубавица е двойка с Лило – синът на писателката Теодора Димова и внук на великия Димитър Димов. Засега обаче не се е чуло гаджетата да говорят за сватба.                                    

Модерната градска драма проследява в шест епизода историята на разпадащ се брак и болезнените последствия, които раздялата носи за хлапетата. „Все още не съм гледал готовия филм, но емоциите, които ни обединяваха на снимачната площадка, ми подсказват, че сме създали нещо истинско“, категоричен е Сано. В ролята на детето, използвано като разменна монета между родителите си, е Патрик Шон Хесън.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай