Секс отказал Плачков от "Пътят на честта"

Актьорът не бил съгласен с някои от горещите моменти в сценария

Секс отказал Плачков от "Пътят на честта" | StandartNews.com

Веселин Плачков проговори за скандала около ролята му в „Пътят на честта“ и изненадващото му оттегляне от сериала. Неговият герой Киро Християнина, който бе едно от главните действащи лица в сапунката, бе разстрелян в последния епизод от първи сезон. Зрителите негодуваха и останаха с впечатлението, че зад смъртта на героя му стои Мариана Попова. Половинката на Плачков го ревнувала от интимните сцени в сериала и го принудила да се махне.

Актьорът обаче даде да се разбере, че е имал проблеми със сценаристката на сериала, който вървя миналата година по Нова телевизия.

„Ще бъда много фин и само ще кажа, че не бих работил повече с Милена Фучеджиева никога и по никакъв начин. Не смятам, че правенето на секс във филм е актьорска работа. Голотиите и нецензурните думи просто ей така са нещо евтино и просташко, твърде самоцелно. Като актьор са ме учили, че всичко в изкуството трябва да бъде оправдано, естетически издържано. Когато поех ангажимента, имах сценария само на първите епизоди. Ако знаех какво ще се случва по-нататък, просто щях да откажа ролята“, разкри Плачков в интервю за „Уикенд“.

Той отказа да даде отговор на въпроса защо просто не е отказал да прави секс пред камерите, но категорично отрече Мариана да го е ревнувала от колежките му, с които имаше и една секс сцена в „Пътя на честта“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай