Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще водят "България търси талант"

Последният предварителен кастинг за шоуто е на 8 юни

Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще водят "България търси талант" | StandartNews.com

Атрактивният водещ на „Преди обед“ Александър Кадиев и популярното лице от екрана Даниел Петканов ще бъдат водещи на новия сезон на „България търси талант“ по bTV. Двамата ще посрещат в шоуто стотиците таланти с впечатляващи и невиждани способности. Тази есен феновете на „България търси талант“ ще станат свидетели на зрелищен спектакъл, амалгама от класически и актуални сценични изкуства, спортни върхове, изключителни умствени и физически постижения, представени от талантливи участници на всякакви възрасти и от цял свят, включително хора с уникален прочит на новите технологии и нестадартни хобита.

Александър Кадиев е водещ на делничното развлекателно предаване на bTV „Преди обед“ от 2012 г., заедно с Деси Стоянова. Той е филмов и театрален актьор. През 2009 г. печели наградата „Иван Димов“ за „Млад актьор“, а през 2014 г. става носител е на наградата „Икар“ на Съюза на артистите в България за поддържаща мъжка роля в постановката „Скъперникът“ на  Малък градски театър „Зад канала“. Сашо Кадиев е и сред звездите на първия български сериал на bTV „Стъклен дом“.

Даниел Петканов е обичано лице от екрана и един от най-популярните Instagram инфлуенсъри в страната. Завършил е политология и маркетинг, но страстта му е телевизията, където вече се е утвърдил като любимец на публиката със забавните формати, в които е участвал.

Сашо и Дани ще представят по неповторим начин личностите, които искат да покажат плодовете на своите дарби и усърдна работа от пиедестала на сцената на шоуто, което през 2014 г. влезе в книгата на Гинес като най-успешното в своя жанр в света. Те ще окуражават претендентите за титлата и голямата награда от 50 000 лева и ще коментират представянето им с присъщите им позитивизъм, чувство за хумор и модерна гледна точка към палитрата на човешки възможности.  

„Аз съм силно развълнуван, защото за мен е чест да участвам в един проект заедно с Сашо. Симпатизирам му дълги години от екрана, но сега лично ще се убедя на живо“, коментира Дани Петканов. „Шоуто е уникално, защото само с 3 излизания на сцената, ти можеш да спечелиш голямата награда, която е 50 000 лева“, допълни той.

Водещите призоваха всеки, който умее нещо красиво, вдъхновяващо и нестандартно, да го покаже на последния предварителен кастинг за шоуто тази събота, 8 юни, в 9:00 часа в Парк Хотел „Москва“ в столицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай