Разкриха тайни за сериала по "Властелинът"

От "Амазон" съобщиха първи подробности относно най-скъпия сериал, правен някога

Разкриха тайни за сериала по "Властелинът" | StandartNews.com

От "Амазон" най-накрая разкриха подробности относно най-скъпия сериал, правен някога - предисторията на култовата поредица "Властелинът на пръстените". Стойността на продукцията е над половин милиард долара и изпълнителният директор на компанията лично се е ангажирал с него. Очаква се сериалът да превърне "Амазон" в новия лидер на стрийминга.

Според информацията, съобщена първо от TheOneRing.Net, сериалът ще ни върне хиляди години преди историите в двете филмови трилогии, които донесоха милиони на създателя си Питър Джаксън и се превърнаха в една от най-успешните в комерсиално отношение поредици, предаде bTV. Историята ще започне във време на относителен мир в Средната земя, но главните герои бързо ще се сблъскат със зараждащо се зло – възхода на Саурон, който е големият злодей във "Властелинът на пръстените". Зрителите ще станат свидетели на много войни и възхода на тирани и кралства, както и на създаването на 20-те магически пръстена. По всяка вероятност историята в сериала ще завърши с голямата битка срещу Саурон, част от която видяхме в първите минути на "Властелинът".

Вече са известни и някои от актьорите - Синтия Адай-Робинсън от "Спартак", Бенджамин Уокър от "В сърцето на морето" и Питър Мулан от "Западен свят". Идеята е епизодите да бъдат разделени в пет сезона. В момента тече работата по първия сезон, а снимките са в Нова Зеландия – страната, в която Питър Джаксън засне успешната си трилогия. Очаква се първите епизоди да са готови в края на 2021-а или в началото на 2022-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай