Поли Генова покори класациите

Последният й хит "Last Night" стана най-слушаната българска песен в ефира и скоро дебютира по MTV

Поли Генова покори класациите | StandartNews.com

"Last Night" на Поли Генова е най-слушаната българска песен в родния ефир. Това показва класацията на Профон за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата. Сингълът достига челната позиция две седмици след официалния си дебют, а още на първата седмица след премиерата си бе изстрелян на второ място от българските слушатели. До дни "Last Night" ще започне да се излъчва и по МTV. Така за втори път през тази година парче на Поли Генова покорява най-известния музикален ТВ канал в света след хита How we end up.

"Last Night" излезе края на ноември и не спира да набира популярност. Парчето вече може да бъде чуто и по радиостанциите в Израел. Зад песента стои екипът, създал абсолютния хит "How we end up". Автор на музиката е световноизвестният композитор и продуцент naBBoo, работил със звезди като Кайли Миноуг, а текстът е дело на Romy Dya, позната на световната публика с хита си So Far Away заедно с David Guetta и Martin Garrix.

"Няма по-хубаво чувство за един изпълнител от това да знае, че изкуството му достига до толкова много хора по света и ги докосва. Благодаря от сърце за високата оценка както на българската, така и на чуждестранната публика. Горда съм, че за пореден път доказахме, че качествената българска музика и трудът на артистите продължават да се ценят дори и на световно ниво", сподели Поли Генова.

 

С „LAST NIGHT“ изпълнителката изпраща една изключително успешна година. През 2020 г. тя представи новия си албум „Твоя“, включващ както вече издавани, така и изцяло нови парчета. Пилотният сингъл към него, „How we end up”, пък се превърна в тотален хит и седмици наред оглавяваше родните класации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай