„Откраднат живот“ отива на големия екран

Първият епизод на новия сезон на хитовия сериал ще бъде прожектиран в избрани киносалони из страната

„Откраднат живот“ отива на големия екран | StandartNews.com

За първи път в своята история най-успешният български сериал ще постави начало на девети сезон с прожекция на голям екран в поредица български градове. На 25 февруари за най-големите фенове ще бъде излъчен ексклузивен двоен епизод в кино салоните на Cinema City в София, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе и Варна.

„Прожекциите на голям екран в присъствието на фенове, екип и актьорски състав се превърнаха в традиция за сериала. Тази година „Откраднат живот: Системата“ ще направи следваща стъпка, като сподели емоцията от старта с представяне на голям екран в най-големите български градове. Мащабът изисква да предложим нещо специално – това ще бъде двойният епизод, който най-големите фенове ще видят преди всички останали“, коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Девети сезон на „Откраднат живот“ се завръща с нови медицински казуси и любовни истории, които ще бъдат разгледани под мотото на „Системата“. След въздействащия финал на „Кръвни връзки“, ще видим как героите продължават напред след загубата на Евгения Генадиева. Още в първите минути на специалната прожекция в двоен епизод лекарите ще влязат в неравна битка със Системата,а зрителите ще сблъскат с един от най- наболелите й проблеми.

Лекарските престилки отново ще облекат Владо Пенев, Милена Живкова, Наум Шопов, Владо Карамазов, Диана Димитрова, Марта Вачкова, Деси Бакърджиева, Мони Монев, Велислав Павлов и други обичани имена от хитовия сериал. Към тях ще се появят и нови лица, сред които Филип Буков и Девора Уайлд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай