Орландо Блум натрупа слава в България

Новият филм на актьора пое овациите на световните критици

Орландо Блум натрупа слава в България | StandartNews.com

Орландо Блум може да се похвали с дълга и успешна кариера, но изглежда, че в разгара на пандемията, актьорът е реализирал една от най-добрите си роли. Преди броени дни в избрани киносалони в САЩ, в тези, които отвориха, се състоя премиерата на „The Outpost“, сниман в България. Критиците останаха крайно доволни и похвалиха силно звездата от „Карибски пирати“ за играта му на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг. Освен това, специалистите сравниха лентата с не кой да е, а с номинирания за „Оскар“ „1917“ на Сам Мендес. Предвид световното положение не е учудващо, че от Variety смятат, че „The Outpost“ е сред топ продукциите на 2020-а.

Критиците не пропуснаха да отбележат добрата работа и на родния технически екип и тяхната издръжливост. Снимките за „The Outpost“ се проведоха у нас в края на лятото на 2018-а в студиата на Ню Бояна, които бяха трансформирани в афганистанския град Камдеш. За изтощителния процес разказва режисьорът Род Лури.

„Искахме да работим в България и Мароко, но в Мароко не ни позволиха да донесем оръжия и за това трябваше да се преместим изцяло в България. Там беше страхотно – добро оборудване, терен, екип. Отидохме в замък в София. Прекарахме месеци наред с военните преди да започнем работа. Тренирахме из дивата природа по 6 дни в седмица, а в неделя почивахме и събирахме сили. Като бивш военен аз знам как да действам ефикасно. Подготвих се, снимах всичко на една камера – без ефекти или повтаряне на дубли“, споделя Лури пред Page Six.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай