Обявиха най-добрият сериал на 2020

Постижението бележи пореден триумф за HBO

Обявиха най-добрият сериал на 2020 | StandartNews.com

Американската асоциация на телевизионните критици определи победителят в тазгодишната класация за телевизионни сериали. Проектът „Пазители” /Watchmen (HBO)/, спечели в четирите най-престижни категории, съобщава „Deadline”.

Той е обявен за най-добър телевизионен сериал на годината, изключителен телевизионен филм или минисериал и изключителен нов сериал, а Реджина Кинг е отличена за „Постижение в личната драма“, предаде АФП.

Зад филмовата поредица стои сценаристът и продуцент Деймън Линделоф, известен с работата си по “Изгубени” (Lost), а сериалът е продължение на едноименната графична новела на Мур и художника Дейв Гибънс, смятана от мнозина за най-великия комикс, писан някога.

Действието се развива в алтернативен свят в САЩ през 2019-а. Детектив Анджела Абар и нейните колеги от полицията са изправени пред Седмата кавалерия – организация на бели расисти, извършваща престъпления във футуристичен свят, в който всички носят предпазни маски.

Годишната награда на Американската асоциация на телевизионните критици за отлични постижения в телевизионните формати се връчва от 1984-а насам.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай