Неочаквани предложения в „Ягодова луна“

Борбата за истина и справедливост продължава

Неочаквани предложения в „Ягодова луна“ | StandartNews.com

Доблестни мъже в пожарникарски униформи отново ще са в центъра на събитията в „Ягодова луна“. Справедливостта и търсенето на истината ще е основна цел и за Любо (Асен Блатечки), и за Георги (Александър Сано) в предстоящия епизод на сериала във вторник, 31 март, от 22 часа по Нова телевизия.  Преди да дадат нови показания срещу Боян (Димо Алексиев) за опита му да отвлече Рая (Радина Боршош), двамата ще разберат, че показанията на Георги за събитията от злополучната вечер в клуба са подменени и напълно се различават от случилото се. От полицията ще ги уверят, че ще намерят виновника, но обещанията няма да бъде приети за чиста монета и от двамата пожарникари. Боян ще разпита Генчев старши  за  Георги Джамбазки и неговия баща Димитър. Това ще върне Ангел Генчев тридесет години назад към последния му сблъсък с Димитър. Зрителите ще станат свидетели на история, която ще разкрие как Димитър е заловил тогавашния началник на пожарната, Ангел Генчев, докато извършва една от тъмните си схеми. Ангел няма да остане равнодушен към въпроса на сина си и отново ще отправи предупреждение към него да внимава в отношенията си с Георги и най-вече с Рая.

Междувременно Светла (Стефка Янорова) ще сподели на най-близката си приятелка Ширин (Ширин Карнобатлъ) за предложението на Чавдар (Деян Донков). Феновете на сериала ще бъдат изненадани от разговора между двете приятелки и решението на Светла. В предстоящия епизод те ще могат да проследят и специалната вечеря, на която ще стане ясно дали Чавдар ще получи шанс с несподелената си любов, която е чакал и крил толкова години.

Предстои още едно неочаквано предложение, този път от Рая към нейния рицар-спасител Георги. Срещата му с нея в клуба обаче отново ще бъде свързана с неприятности, след появата на бившата му половинка Ирина, която е убедена, че между него и дъщерята на началника му има нещо.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай