Муки на Стояна с призив към Лили. Къде я покани?

На 2 февруари отбелязваме стогодишнината на Стоянка Мутафова

Муки на Стояна с призив към Лили. Къде я покани? | StandartNews.com

"Честване на 2 февруари рождения ден на майка ми, която, ако беше жива, щеше да навърши 100 години. Благодарна съм на екипа на Калин Сърменов, който подготви и направи всичко, за да има такъв помен за Стоянка. В момента обмислям хората, които ще поканя, извън тези, които ще участват е представлението. Искам да добавя Любо Нейков, Виктор Калев, Мария Статулова, Димитър Рачков, Елена Петрова, Йорданка Христова, Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров и голямата Лили Иванова. Ще се радвам, ако те присъстват".

Това сподели Мария Грубешлиева, дъщерята на Стоянка Мутафова, която потвърди, че майка й със сигурност ще се появи в залата във вид на холограма. "Ще го има и това за първи път в театъра. Хората са се погрижили за всичко", сподели още Муки пред столичен ежедневник.

Във вчерашния ден тя бе на среща в Сатиричния театър, където видя програмата по честването и остана много доволна.

Колкото до монетата в знак на почит към голямата Стоянка Мутафова, със сигурност и тя ще излезе, но след 2 февруари. "Още не съм наясно точно кога ще се случи това, но знам, че се работи по въпроса", каза Муки.

70-годишната актриса сподели, че е изкарала прекрасна Коледа и Нова година в компанията на Богдана Карадочева, Стефан и семейството й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай