Mega Megami стартира новия сезон в хотел „Маринела”

Хитовата парти поредица стартира на 31.10 с три нощи в зала EFE на хотела

Mega Megami стартира новия сезон в хотел „Маринела” | StandartNews.com

От 31.10 до 2.11 екипът на най-актуалния нощен клуб - Megami Club – Hotel Marinela, е подготвил грандиозно Mega Megami шоу – в нощта на Halloween, когато всеки е избрал най-зрелищния си костюм, поп-фолк звездата Емануела ще изпълни най-хитовите си песни в зала EFE в хотел Marinela. В шоуто ще се включат балет Megami, Acrobatic show Megami, Topless show Megami и резидънт диджеите на клуба Maxy и Spirit. На сцената ще оживеят най-страховитите поп-културни персонажи, а шоуто обещава да е впечатляващо страховито.

Преди това - в часовете, преди стрелките да отброят полунощ, всеки, който желае да се потопи в атмосферата на вълнуващ и провокиращ маскарад, има покана за VIP Halloween Black Party в Street Lounge - Нotel Marinela.

В първия ден от месец ноември най-успешната и блестяща сръбска звезда Цеца Величкович ще забавлява гостите на Mega Megami в зала EFE с екслузивно шоу, за което дълго ще се говори!

На 2 ноември, в 21:00, отново в зала EFE, започва изборът на Playmate Of The Year 2019! Палитрата от изкусителки отново е изключително богата и насочена към най-различни и взискателни вкусове за женска красота и харизма, верни на максимата си, че това не е просто конкурс за красота, а ревю на провокативни и интересни момичета. Организаторите са подбрали и естествени красавици, но и почитателки на естетичната хирургия, спортистки, благодетелки, модели, артисти, певици.

След като най-сексапилната българка за 2019 година бъде избрана, купонът ще продължи в 23:00 с грандиозен финал на трите парти нощи – на сцената на Mega Megami в зала EFE ще излезе една от най-обичаните родни поп-фолк изпълнителки – Преслава.

Трите Mega Megami парти нощи дават старт на новия сезон, през който парти събитията в зала EFE на хотел Marinela ще надминат всички очаквания – очакват се грандиозни тематични партита, гостувания на световни музикални звезди и впечатляващи шоу спектакли

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай