Мария Илиева - певица на годината

БГ радио връчи музикалните си награди на церемония в Пловдив

Мария Илиева - певица на годината | StandartNews.com

Мария Илиева е певица № 1 за 2019-а. На церемонията по връчването на годишните музикални награди на БГ Радио в Пловдив слушателите излъчиха поп дивата за своя фаворитка. В препълнената зала „Колодрум” на една от най-бляскавите сцени в страната призовете бяха раздадени за 17-и път. Мария получи статуетката от  изпълнителния директор на БГ Радио Николай Янчовичин и спортната легенда Йордан Йовчев. „Благодаря на слушателите, че ме избраха. Благодаря на БГ Радио, че от самото начало вървим заедно по пътя на музиката. Щастлива съм, че получавам тази награда именно в Пловдив – Европейска столица на културата 2019, от където на 9 юли стартира националното ми турне”, еуфорично сподели Мария Илиева.

Именно на годишните музикални награди на БГ Радио Мария представи за пръв път нова версия на песента ѝ „Нека вали”, която ще изпълни и по време на турнето си.

Да припомним, че 2018-а беше от най-успешните за певицата. Тя издаде два хитови сингъла – „Всичко” и „Не си готов (Всичко част 2)” с участието на младите трап сензации V:RGO и TRF, както и албум, събрал с най-големите хитове от началото на кариерата ѝ до днес. Грабна призовете „Жена на годината” на списание Grazia и „Жена на десетилетието” на Woman.bg в категория „Музика“. Получи и най-големият подарък от Съдбата - сина ѝ Александър. Турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” започва на 9  юли в Античния театър в Пловдив, следват Летните театри на Бургас и Варна на 14 и 16 юли и НДК на 22 октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай