Мариана Маринова влиза във „Фермата“

Новия сезон по bTV тръгва на 6 септември

Мариана Маринова влиза във „Фермата“ | StandartNews.com

Бизнес дамата и „Мисис България“ Мариана Маринова е вторият известен участник в предстоящото издание на „Фермата“, което тръгва на 6 септември по bTV. Топ моделът и организатор на конкурси за красота ще бъде сред известните във формата, който под мотото „Нов свят“ ще постави фокус върху социалното разделение в обществото ни. Заедно с останалите участници Мариана ще подложи на изпитание силата и духа си в надпревара за голямата награда.

През 2007-а Мариана става носител на титлата „Мисис България“, с което печели правото да представи страната на международния конкурс „Мисис Вселена“, където през 2008-а заема престижното второ място. Същата година започва да работи в организацията на конкурса  „Мисис Вселена”. Организатор е на международни и национални състезания - „Лейди България”, „Мис Силикон”, „Miss Summer International” и много други. Мариана е родена в София, завършва УНСС със специалност „Журналистика“. От 2001-а  работи в различни телевизии като репортер и водещ. През 2008-а получава приза вице „Мисис Вселена“, както и договор за работа със световната централа на конкурса. От 2009-а работи в продължение на 4 години за една от най-престижните модни агенции във Венецуела, като успоредно с това участва в организацията на „Мисис Вселена“ по света. Лице е на редица благотворителни инициативи, създава открита телефонна линия за жени, пострадали след поставяне на силиконови импланти. Маринова признава, че от доста време обмисля участието си във „Фермата“ и днес се чувства готова да се впусне в предизвикателството. „Искам точно в този момент от живота си да изпитам себе си. В последните две години се стремя по всякакъв начин да избягам от зоната си на комфорт и се опитвам да правя различни неща, които да ме предизвикат. Скачах с бънджи, с парашут, летях с планер, гмурках се“, разказва Мариана, която се определя като градско момиче, което не се страхува да работи.  Маринова иска да покаже на двете си деца, че човек може всичко, стига да има желание и да не се отказва. За решението си получава подкрепата на голямата си дъщеря. Мариана смята, че най-важните лични качества, които ще й помогнат да преодолее всякакви изпитания, са добронамереността, отговорността и дисциплината, които влага. „Влизам във всичко, което правя, с огромно желание. Дори, когато то ме напусне, отговорността ме държи към това, което съм обещала да свърша. Моето лично постижение ще е да покажа, че съм стойностен човек. Това ще е моят финал. Другите битки не са ми толкова важни“, казва Мариана и не крие, че като активно спортуващ човек, в битките ще разчита на физическата си подготовка. 

Две групи участници ще влязат в предстоящия сезон на риалитито.  Те ще живеят в две отделни ферми, като всяка от тях ще има свой наставник. Това ще бъдат опитните фермери Марин Петров и Росен Николаев, които ще помагат на участниците в грижата за стопанствата и ще ги учат на ценности като трудолюбие, уважение към традициите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай